Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

matbaaya baskıya gönderirken lak uygulanacak alanları ayrı mı göndermem lazım

sotte

🌱Yeni Üye🌱
aşağıdaki kartvizite kısmi lak uygulanmasını istiyorum

matbaaya baskıya gönderirken lak uygulanacak alanları ayrı mı göndermem lazım

sotte

🌱Yeni Üye🌱
yani bu sekilde göndermem doğru oluyor değilmi tşkler arkadaşım

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
evet önce çalışmayı son hali ile kaydedip sonra laklı kısımlar kalacak şekilde hiç yerleri ile oynamadan çalışmada lak harici yerleri silerek lak kısmınıda lak olacak diye belirterek ayrı göndermeniz gerekir.
Aksi halde çalışma size bütün olarak döner :)

sotte

🌱Yeni Üye🌱
:) çok çok tşkler birde kusura bakma sorlarım çok oluyor ama broşür çalışmasıda yapıcam pentone koymak zorundayım değilmi peki bunu neye göre belirliyorum broşürde fotolar falan olacak yemek şirketine ait birde kartvizittede gönderecekmiyim ben gofreli laklı çalışma yapmadım o yüzden bilmiyorum yarcımcı olduğun için tşkler

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Şİmdi tam olarak anlayamadım ama 'broşür yapıcam pantone koymak zorundayım değil mi' diye birşey yok :) Hangi programda çalışıyorsunuz. Çalışmanız ne olursa olsun baskıya gönderirken cmyk olması yeterli.

Hypnoss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhabalar..Bu konuya dahil olup bende lak hakkında birşey sormak istiyorum..36 sayfalık bi katalog hazırladım kapak ve ara kapaklarda laklı bölgeler olacak..siz "çalışmada lak harici yerleri silerek lak kısmınıda lak olacak diye belirterek ayrı göndermeniz gerekir." demişsinizin. Ben şimdi 36 sayfayı birdenmi yoksa sadece kapak ve ara kapaklarımı laklı yerlerini bırakıp yollamam gerekecek? Bide başka birine sormuştum laklı yerlerin etrafını çizmen gerekir falan demişti onu tam anlayamadım?Bıçak izi gibi çizmekmi gerekir? Teşekkürler...

korkuu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhabalar..Bu konuya dahil olup bende lak hakkında birşey sormak istiyorum..36 sayfalık bi katalog hazırladım kapak ve ara kapaklarda laklı bölgeler olacak..siz "çalışmada lak harici yerleri silerek lak kısmınıda lak olacak diye belirterek ayrı göndermeniz gerekir." demişsinizin. Ben şimdi 36 sayfayı birdenmi yoksa sadece kapak ve ara kapaklarımı laklı yerlerini bırakıp yollamam gerekecek? Bide başka birine sormuştum laklı yerlerin etrafını çizmen gerekir falan demişti onu tam anlayamadım?Bıçak izi gibi çizmekmi gerekir? Teşekkürler...

iki şekilde yapabilirsin
1. tekli olarak
2. Montajda
çizmene gerek yok sadece hangi bölgeyi lak gelmesini istiyorsan sadece oraya siyah bırakman yeterli.

hsyngl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
lak filmindede kros olması kolaylık olacaktır lak filmini atarkende dosyanın içine lak filmidir yazınız

esindrmz

🌱Yeni Üye🌱
evet lak atılıcak yere siyah renk at ve ayrıca gönderirisen işin hallolmuş olur...