Neler yeni

mermerci tabela

delibadi

🌟Usta Tasarımcı🌟
mermerctabela.jpg

Benzer konular

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
bir düzensizlik var gibi resimler düz dursa, daha hoş durur bence...Sağda ki yazı fontu daha kalın bir font kullanmalısın, çünkü okunmakta zorluk çekiyor.Zemin gayet hoş olmuş.Hazır mutfak yerine mermerlerini ön planda tutsan güzel olurdu.

delibadi

🌟Usta Tasarımcı🌟
bir düzensizlik var gibi resimler düz dursa, daha hoş durur bence...Sağda ki yazı fontu daha kalın bir font kullanmalısın, çünkü okunmakta zorluk çekiyor.Zemin gayet hoş olmuş.Hazır mutfak yerine mermerlerini ön planda tutsan güzel olurdu.

evet haklısın benim de aklımda idi ama unutmusum yazı fontunu kalın kullanacaktım:wink:mermerleri ön plana çıkarmak anlamsız gelidı bana hep si birbirine çok benziyor .
teşekkürler yorum için:):rofl::rofl: bu arada yanlış olur mu bilmiyorum ama zemin yapmasını kosta95 arkadaştan öğrendim

sarkoylu

🌱Yeni Üye🌱
:D:D ben zannetim mezartaşı dikmiş tabelanın üstüne paylaşmanda iyidi ama birazdaha düşün

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok basit olmuş arkadaşım.Sonuçta bu bir tabela olacaksa telefon numaraları biraz daha buyuk olması gerekir.Çalışmana göre ışıksız bir tabela olacak sanırım.Daha canlı renkler kullanmalısın bence, bu şekilde biraz karanlık olmuş.Kullanılan font çok düz.Çok ufak bir örnek background açık renk mermer ile yapabilirsim.Eline sağlık....

delibadi

🌟Usta Tasarımcı🌟
:D:D ben zannetim mezartaşı dikmiş tabelanın üstüne paylaşmanda iyidi ama birazdaha düşün

Çok basit olmuş arkadaşım.Sonuçta bu bir tabela olacaksa telefon numaraları biraz daha buyuk olması gerekir.Çalışmana göre ışıksız bir tabela olacak sanırım.Daha canlı renkler kullanmalısın bence, bu şekilde biraz karanlık olmuş.Kullanılan font çok düz.Çok ufak bir örnek background açık renk mermer ile yapabilirsim.Eline sağlık....

tamam basit olurda direk mezat taşınıda koymadım .reklamı kendini nasıl belli ediyor;evet ışıksız tabela olacak baskı hali bu değil bir kaç değişiklik yaptım ama telefon numarası işyerinin bulunduğu duruma göre değişir diye düşünüyorum .ve teşekkürler yorum ve tafsilere..:sleepy: