Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mesleğin Yaşı ..

MysticArt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
35 40 bilemedin 50 yaşımıza geldiğimizde bu meslekde bize yer olacakdamı yoksa sürekli gençlermi ön planda olacak ?

Benzer konular

chopper07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bodrumbilisim.com
Hocam zaten belli bir yaştan sonra benim düşümcem tabiki, sizlerde bizlerde her işi almıcaz, daha seçici olucaz, bununla birlikte zamanı gelince herkes kenara çekilmeli ki yeni fidanlar güneş görüp büyüyebilsin. Ülkemizdeki en büyük sorun da şu anda o değil mi? insanlar emekli olamadıkları için, çalışmaya devam ediyorlar, yeni gelen nesile de eskiler gitmediği için yer açılmıyor. Ve sonuç İşsizlik ;)

Bodrumdan Saygılar;

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
gençlerden artık pek fayda göremeyeceğiz gibi özellikle 15-20 yaş arası gençler şu an için istedikleri masabaşı olsun telefona bakayım vb tabi bu genelleme %90'ı için geçerli gerisi zaten ne iş olsa yaparım diyenler bir örnek vereyim:
geçen bir genç iş istiyor
-abi 800 tl maaş isterim
-olur
-ssk isterim
-oda tamam
-büroda oturur telefonlara bakarım
-yemek parası alırım
-oda tamam
-birde sigara ile yolparası veririsin
-nüfus cüzdanını verde üstüme alayım bari dedim artık:)

bu arada benim dedem bu mesleği bıraktığında 95 yaşındaydı

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Ben bırakamam, emeklilik az zaman almıyor:D kolay değil emekli olmak. Ama seçerim tabii... bence kimsenin önü de kapanmaz. herkesin bir nasibi var...

cesotti

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Maalesef piyasadaki rekabet ve işsizlik, eski zamanlarda kazanılan tatlı paraları yok etti. Birbirimizin kuyusunu kazarak, fiyat düşürüp müşteri kazanmaya çalışarak kendi kaderimizi hazırladık aslında. Hiçbir grafiker (istisnalar hariç) belli bir yaşa geldiğinde yaşam standardını koruyabilecek kadar para kazanamıyor. Bu nedenle, elimiz rapido tuttuğu, gözümüz monitör ışığını gördüğü sürece hepimiz bu işe devam etmeye mecburuz arkadaşlar :)

Hem...

Sigara, kahve ve bilgisayar üçlüsünden biri hayatımızdan çıkarsa yaşamanın ne anlamı kalır ki? :D))))))

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
yiğidin hakkını yeme...

Maalesef piyasadaki rekabet ve işsizlik, eski zamanlarda kazanılan tatlı paraları yok etti. Birbirimizin kuyusunu kazarak, fiyat düşürüp müşteri kazanmaya çalışarak kendi kaderimizi hazırladık aslında. Hiçbir grafiker (istisnalar hariç) belli bir yaşa geldiğinde yaşam standardını koruyabilecek kadar para kazanamıyor. Bu nedenle, elimiz rapido tuttuğu, gözümüz monitör ışığını gördüğü sürece hepimiz bu işe devam etmeye mecburuz arkadaşlar :)

Hem...

Sigara, kahve ve bilgisayar üçlüsünden biri hayatımızdan çıkarsa yaşamanın ne anlamı kalır ki? :D))))))

doğru söze ne denir?