Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

mimaki jv3 - hp 9000 epson dx7 karasız kaldım

birolbirinc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iş yerinde kullanamak için 180 cm i geçmeyen bir eco solvent makina düşünüyorum etiket basacağım. 5 - 6 ay kalıcı satılık kiralık yazılarında kullanılacak makina düşünüyorum elimde 2 mt lik tam dış mekan makina var yanına kokusuz gündelik kullanım için makina alacağım mimaki jv3 hp 9000s - 8000s ve dx7 ler arasında karasızım

Benzer konular

edareklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fikir...

Epson Dx7 Makineyi Öneririm..Baskı Kalitesi Çok Çok iyi,Hplerin Mürekkep maliyeti ile başa çıkamazsın.Zaten birsürü 2.el sitelerde hp ve canon makine var.nedenini hiç düşündünmü?

birolbirinc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dx7 leri bilmiyorum ama dx5 lerin gunes omru biraz zayif gerci bu alacagim ikinci makine olacak gundelik icin xaar 128 + var birde epsonlarda fiyatlar kafami karistiriyor.

edareklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kafanın karışması için bir sebep yok,kaliteli baskı ve az boya maliyeti olsun diyorsan Epson Dx7 makine alacaksın.Dx7lerin baskı ömrü 2.5 yıl civarı gidiyor.Zaten Solvent makinan var demişsin.Yanına iç mekan kalitesinde bu tarz bir makina alman doğru bir seçim olur.Hassas işleri Epson dx7de basarsın.Ben 1.5 Yıl Önce Makinayı aldım,Baskılar ilk günkü gibi solma yok yani, ayrıca,,Piyasa fiyatının yarı fiyatına denk geldi.Firma ismi veremem Reklama girmesini istemem.Ama tanınan Bilinen Firma.

birolbirinc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende aldığım fiyatlar içinde 2 firma arasında kararsız kaldım ama birde fuarı göreyim oradaki makineler göreyim istiyorum.

edareklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Makina tavsiyesi.

Bende 2 sene önce fuara gitmiştim,ve eli boş dönmüştüm,Çeşit var ama fiyatlar normal fiyatlarından bile oldukça pahalıydı,sonuçta bir firma yüzbinlerce euro harcıyor fuar için.Ve haliyle Acısını makina alıcısından çıkarıyor :) Yinede Fuarı gez tabiki ama bu sözümü unutma..Bana hak vereceksin.

Ayrıca Bu seneki Fuarın sönük geçeceğini düşünüyorum nedeni,ise 1 ay arayla 2 fuar düzenlenecek olması,buda iki fuar için ziyaretçi kaybı demek.İkinci Fuarda iptaller yaşanacaktır..

birolbirinc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
müşterileri ikiye böler

birde piyasa doydu ben tok alıcıyım bakarsın gider uygun fiyata etiket basabiliyorsa iç mekan makina alırım elimde zaten dış mekan var. uygun maliyete kasıyorum çok acelemde yok seçimlerden bir beklentimde yok. belli müşteriye çalışıyorum elde biraz birikince niyetlendim ama hem doların fırlaması hemde fuar nedeniyle herkesin makinalara hücumu fiyatlarda biraz değişikliğe gidildi gibi bir izlenim verdi bana

edareklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
birde piyasa doydu ben tok alıcıyım bakarsın gider uygun fiyata etiket basabiliyorsa iç mekan makina alırım elimde zaten dış mekan var. uygun maliyete kasıyorum çok acelemde yok seçimlerden bir beklentimde yok. belli müşteriye çalışıyorum elde biraz birikince niyetlendim ama hem doların fırlaması hemde fuar nedeniyle herkesin makinalara hücumu fiyatlarda biraz değişikliğe gidildi gibi bir izlenim verdi bana

piyasanın doyduğuna katılmıyorum,bizim buralarda hala adamlar xaar kafa ile baskı yapmaya çalışıyorlar.Yani İstanbul hariç kaliteli makina çok az..Dolara gelince bakanımızın de dediği gibi 2 nin altına kimse düşmesini beklemesin.Zaman kaybı olur.2 bandında tutacaklar yükselir ama 2nin altına düşmez.Bizim buralarda dediğin gibi herkes fuarı bekliyor makina almak için.Tabiki seçimin de gelmesi gerek malzeme fiyatlarında gerek makina fiyatlarında artış olacaktır.

birolbirinc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bazı firmalar yavaş yavaş dış cephe kaplama ya giriyorlar ve oradan baskı işine girmek istemiyorlar dış cephe işi daha tatlı para bırakıyor. kabartma harf işleri led işleri burada çok daha karlı baskı merkezleri çıktığından beri gelen baskı işleri ufalmaya başladı. ben ilçedeyim burayta gelip el ilanı dağıtan baskı merkezleri var. adam 6,5 tl den baskı yapıyor. ve sokak sokak gezip fiyar bırakınca biz küçük baskıcıları batırıyor diyebilirim.

edareklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bazı firmalar yavaş yavaş dış cephe kaplama ya giriyorlar ve oradan baskı işine girmek istemiyorlar dış cephe işi daha tatlı para bırakıyor. kabartma harf işleri led işleri burada çok daha karlı baskı merkezleri çıktığından beri gelen baskı işleri ufalmaya başladı. ben ilçedeyim burayta gelip el ilanı dağıtan baskı merkezleri var. adam 6,5 tl den baskı yapıyor. ve sokak sokak gezip fiyar bırakınca biz küçük baskıcıları batırıyor diyebilirim.

Ben Bu makineyi aldığımdan beri İşlerim arttı,ama tabii hemen değil 1yıl geçti aradan.insanlar tanıdı yane

birolbirinc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben daha cok kokudan dolsyi ve ac kapayla ugrasmiyacagim islerde dusunuyorum makinayi bu arada birr tanede cnc buldum kafam arada onada kaymiyor degil en nihayet kararimi fuarda verecegim galiba

edareklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bende Fuardaydım,fuarın son günüve haftasonu olmasına rağmen fuar çok sessizdi.Sanırım Dolar Kuru etkiledi.Standlarda 1 müşteriye 3-4 firma elamanı ilgileniyordu.Yani Fuar Sönük geçti.Ayrıca fiyatlarda çok pahalıydı.Bu arada Siz karar verebildinizmi?

birolbirinc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
galiba mimaki yada cnc alacağım ikinci elde mimakiler mantıklı gibi kafa fiyatları pahalı ama fuardaki fiyatları görünce ikinci eller daha mantıklı geldi. firmanın bir tanesi ilede görüşemedik kapıda tam 2 saati yedirdik kısmet diğer fuara yada 2. el bir makinaya

edareklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
galiba mimaki yada cnc alacağım ikinci elde mimakiler mantıklı gibi kafa fiyatları pahalı ama fuardaki fiyatları görünce ikinci eller daha mantıklı geldi. firmanın bir tanesi ilede görüşemedik kapıda tam 2 saati yedirdik kısmet diğer fuara yada 2. el bir makinaya

Arkadasim Mimaki Jv3 160cmlik vardi her baskidan sonra makineye kufur ediyor.Kafasi arizali arizali kullanmakta.Kafalara 3000euro istiyorlar.Arkadasim makinesini 5000tl istiyordu.istersen seni gorusturum.

birolbirinc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
o zaman en uygun fiyatlı sıfır almak lazım 2. eli olmadığına göre bu makinaların.

renkreklam44

🌱Yeni Üye🌱
kardeşim başına belamı arıyorsun.2.el makina alıp kara kara düşüneceksin.Alabiliyorsan sıfır al,yada hiç alma.Mikrop bile bulaşır 2.el makineye :)

Ayrıca Hp makinelerin baskı maliyeti bir kartuşu 200 euro civarı

birolbirinc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bayramdan sonra bir istanbul yolu daha gozuktu bana fuara katilmayan fimalarin fiyatlari katilanladan %30 - %40 daha dusuk ama bu durumda da dx5 mi dx7 mi diye dusunuyorum aradaki farklar neler

renkreklam44

🌱Yeni Üye🌱
Ülkemizde Fuar İndirim Değil,Bindirim fuarı oluyor.Fuarda Fiyatlar Oldukça Yükseldi Yeni, Makine Almak hayal oldu..
Burda Bir arkadaşım Dx5 Aldı,Kafası üretimden kalktığı için mağdur oldu.2500$ istemişler diye biliyorum.

mysab

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Bir seyler yazayim dedim. Ben Roland makine kullanmis biriyim , simdi ikinci el bir Mimaki satin aldim Almanyadan orda baya bi ucuz 2000 euro felan. KArdesim Avusturyada su reklam isleriyle ugrasiyor sirkette 6 tane Mutoh var yeni 1624 serilerinden oraya bir tekniker yada servisci geliyor bir ara sordurdum hangi makine felan EDAREKLAM arkadasin dedigi en isabetli alman da ayni seyi diyor su anda 2013 senesinde en iyi ve en uygun makine EPSON komple EPSON makine alican gerci avrupa Fiyati 1.6m ebati 12000 felan ama Turkiyede is nasildir bilemiyorum.