Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yoruma gelince benim yorumum olumsuz olucak ama olmamış yani kusura bakmayın bir kere rengi beğenmedim.Yani renk güzel de tek renk olması boğmuş yani daha böyle farklı renk geçişli bişeyler yapsaymışsın olucakmış.Çok sade ve sıradan olmuş.Ama üzerinde biraz daha dursaymışsın güzel olurdu bence.Yapıcağınıza da inanıyorum açıkcası.
mesela açıktan koyuya geçiş gibi yasan nasıl olur? tek rankle yine halletmiş olursun bence deneyebilrsin taban ortası daha açık üstü daha koyu gibi ya da tam tersi. zemin resimdeki gibi olsa sanki biraz daha renklenmiş olmaz mı?
zaten bir grafikeri özgür bırakıcaksın ama günümüzün sartları uymuyorBirde çalışmayı isteyerek yapmadın sanırım.El kol bağlı olunca gerçi insanın yapasıda gelmiyo. Bu arada arkadasın gösterdiği gibi rengi geçişli yapsan ve yazı rengini değiştiremiyor musun yani?
broşürü örnek olsun diye koydum.. ama müşteri kartvizitlerideki logoyu beğendi..haliyle broşüre de o logoyu ekleyeceğim.. ama mavi de hoş dururdu.. "mavi ay" hesabı.. broşürün son halini de ekleyeceğim bugün..
Bence her iki çalışmada güzel.El ilanı biraz sade olmuş ama hiçteyse okunaklı.Saçma sapan desen yada effectler yok.Kartvizitlerde çok başarılı.Özellikle 2. olan pembe zeminli çalışmayı çok beğendim.Elinize sağlık...
Bence her iki çalışmada güzel.El ilanı biraz sade olmuş ama hiçteyse okunaklı.Saçma sapan desen yada effectler yok.Kartvizitlerde çok başarılı.Özellikle 2. olan pembe zeminli çalışmayı çok beğendim.Elinize sağlık...
yorum için teşşekkürler öncelikle..el ilanındaki sadeliği aslında acıkladım.. müşteri maliyeti minimum seviyede tutmak için 1 yada 2 renk kullanalım dedi.. bu durumda o nar çiçeği rengi ancak beyazla iyi durur dedim.. eger yazılarda siyahı baskın kullanırsam nar çiçeğini kapatır diye düşünüyorum.. Buna alternatif olarak bir tane daha el ilanı yapıp yollayacağım müşteriye..
Çalışma genel olarak güzel gözüküyorda.. Neden logo da .. ve iletişim bilgileri var bunu anlamadım .. Forum Kurallarını Gözden geçirmenizi tavsiye ederim.. Emeğinize sağlık..