Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mubu Güvenlik Sistemleri Broşürü

denq3siz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar en baştan bir dipnot : "Acemiyim ve profesyonel ps,cd bilmiyorum." Kendi çabalarımla bisiler yapmaya çalışıyorum :sweating: (Resimde ki numara,adres v.b bilgiler gerçek bir bilgiyi yansıtmamaktadır)

144608mubu_brosur.jpg

Benzer konular

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
çok kötü iş yapmaz değil ama ben beğenmedim. böyle bir kapağı elbette beğenenler olacaktır. tavsiyem en azından adres bilgilerini filan daha sade yapman. sade çoğu zaman şık durur. üstteki web adresi kısmı oraya olmamış ama. adresi telefonu gibi bilgilerin hepsini bir yerde daha küçük puntolarla (yazı karakterine göre değişir tabii ama ortalama 10-12 uygun olacaktır. hatta 8 bile olabilir.) yazarsan ve sol alt köşeye yerleştirirsen daha hoş gözükür. adres kısmına bir de ufak espri kattınmı :) ufak bir çizgi gibi mesela.

denq3siz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok kötü iş yapmaz değil ama ben beğenmedim. böyle bir kapağı elbette beğenenler olacaktır. tavsiyem en azından adres bilgilerini filan daha sade yapman. sade çoğu zaman şık durur. üstteki web adresi kısmı oraya olmamış ama. adresi telefonu gibi bilgilerin hepsini bir yerde daha küçük puntolarla (yazı karakterine göre değişir tabii ama ortalama 10-12 uygun olacaktır. hatta 8 bile olabilir.) yazarsan ve sol alt köşeye yerleştirirsen daha hoş gözükür. adres kısmına bir de ufak espri kattınmı :) ufak bir çizgi gibi mesela.

Fikirlerin için tsk ederim...

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
yapmışın dostum yapmışın ama daha çok çalışman lazım. eskilerin bir tabiriyle daha 40 fırın ekmek yemen lazım :)