Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mühendislik & İnşaat Logo Çalışması

musti790

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.codermen.com
Vra3I.jpg

Yaptığım logoyu değerli yorumlarınıza sunuyorum... :smile:

Benzer konular

lance

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gri fon kırmızı renk siyaj font rengi güzel kombinasyon :) ELİNE SAGLIK

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
mühendislik ve inşaat yazının yanındaki kırmızı çizgileri yazılardan biraz uzaklaştırırsan ve catıyı biraz daha ince kullanırsan yani tüm cizgi kalınlıklarını eşit tutarsan daha güzel bir sonuç elde edersin. genel itibariyle güzel ama biraz oynamalar yapmanda fayda var. emeğine sağlık

musti790

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.codermen.com
Gri fon kırmızı renk siyaj font rengi güzel kombinasyon :) ELİNE SAGLIK
Teşekkür ederim :)

mühendislik ve inşaat yazının yanındaki kırmızı çizgileri yazılardan biraz uzaklaştırırsan ve catıyı biraz daha ince kullanırsan yani tüm cizgi kalınlıklarını eşit tutarsan daha güzel bir sonuç elde edersin. genel itibariyle güzel ama biraz oynamalar yapmanda fayda var. emeğine sağlık

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim söylediklerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim :)

ceriya

🌱Yeni Üye🌱
Alttaki kırmızı çizgileri silip, mühendislik - İnşaat yazısını sağa bloklarsan daha iyi duracak sanki. Çizgiler çok göze batıyor.

musti790

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.codermen.com
Benim yaptığım logodan esinlendiniz sanırım.Yani yazı fontunu.Arkaplan bile aynı pes..

Bkz.
https://www.grafikerler.net/taskent-insaat-logo-tasarimim-t123277.html

Çok şükür kendi hayal gücüm var ben müşteriye 5 adet tasarım hazırladım müşteri ise bunu onayladı ve bu logo onaylandığında senin logo çalışman henüz forumda yoktu dolayısıyla yazı fontun da yoktu.Arkaplana gelince forumdaki logo tasarımlarına bakarsan çoğu aynı tarz öyleyse herkes senin arkaplanını çalmış.

Alttaki kırmızı çizgileri silip, mühendislik - İnşaat yazısını sağa bloklarsan daha iyi duracak sanki. Çizgiler çok göze batıyor.

Yorumunuz için teşekkür ederim.Müşteri onayladı bende onaylanmış logo diye belirtmedim eklerken şu an için üzerinde değişiklik yapamıyorum malesef.Ama söyledikleriniz en azından daha sonraki çalışmalarımı daha düzgün hale getirecektir.

çizgileri silip sağa kaydırman daha iyi olur
Müşteri onayladığı için üzerinde değişiklik yapamıyorum ama yine de teşekkür ederim yorumunuz için.