bizimde bir çok kez müşteri isteklerine boyun eğmek zorunda kaldığımız işlerimiz oldu, olacaktır. fakat ortada şöyle bir sorun söz konusu;
ya sizin müşteriniz neden mesaj ve tanıtım içeriği olmayan bir araç kaplamasına gerek duysun ?
halbuki müşteri şu mesajı, bu mesajı yaz diye tutturur ve daha önemlisi ürün açıklaması ve gam bilgilerini geçtim bu tarz bir çalışmayı neden istesin ki...(hoş aracının sağında solunda çizikler varsa onu gizleyebilmek maksatlı olabilir ama buda en son düşüneceğim şey)....
yazılarınızdan anladığım kadarıyla bu çalışmayı beğenmediğinizi ortaya koymuşsunuz evet yorum yapan hiç kimse bunu beğenmemiş yorumlarla müşterinizi sınıfta bıraktık, ama sizin beğeneceğiniz/beğendiğiniz, içinize sinen/sinmiş, güzel bir iş çıkarttım dediğiniz/diyeceğiniz, çalışmanızı burda paylaşın bizde sizin çalışmanız hakkında eleştirilerimizi yapalım ! yine transporter bir araç üzerine suyla buluşan meyve görselleri vede ak ticaret konseptli bir çalışmayı sizden ısrarla ve merakla bekliyoruz...