hayır gercekten kötü bi amacla sormadım yannış anlamayın yani logo olarak yaptıysanız ona göre bikaç sölicegim şey var cunku gercekten cok uzak bi logo çalışmasına bazen yannış yere acılabiliyor konular ve sizde başlık olarak logo çalışması yazmamışsınız o yuzden sordum
arkadaşlar beğenip beğenmeme bi lüksünüz var, ama verilen bir emek var emeğe saygı lütfen, konuyuda saptırmayalım, adminler yeterli uyarıyı yapıyor bence.
pardon ama yazdıklarınızın konuyla alakası nedir?ben anlayamadım...
grafimerve illa ki bu çalışmalardan birini sunacaksan müşterine 1 numaranın üzerinde oynamanı öneririm.net yazısı ile bilişim yazısını orantılı hale getirmelisin.bilişim çok küçük kalmış.büyüteci de kaldırırsan dah hoş olur.kolay gelsin...
pardon ama yazdıklarınızın konuyla alakası nedir?ben anlayamadım...
grafimerve illa ki bu çalışmalardan birini sunacaksan müşterine 1 numaranın üzerinde oynamanı öneririm.net yazısı ile bilişim yazısını orantılı hale getirmelisin.bilişim çok küçük kalmış.büyüteci de kaldırırsan dah hoş olur.kolay gelsin...
grafimerve arkadaşım daha önceki net logonu da görmüştüm. Fakat logo olarak eleştirmeyi geçiyorum ilk bakışta göze hitap etmiyor. Karmakarışık ve yazı okunmuyor açıkçası üzülerek söylüyorum ama kötü gözüküyor.daha değişik birşeyler dene derim. Yinede ellerine sağlık.
grafimerve arkadaşım daha önceki net logonu da görmüştüm. Fakat logo olarak eleştirmeyi geçiyorum ilk bakışta göze hitap etmiyor. Karmakarışık ve yazı okunmuyor açıkçası üzülerek söylüyorum ama kötü gözüküyor.daha değişik birşeyler dene derim. Yinede ellerine sağlık.
net yazısı güzel aslında ama o büyüteçi çıkartırsanız daha iyiolur belkide ve bilişim yazısınıda ok işaretinin sonundaki çizgilerin tam ortadakine yatay bir şekilde yerleştirirsen iyi olabilir bu benm düşüncem tabikide ama emeğine sağlık iyi çalışmalar