guvenmx
🌟Usta Tasarımcı🌟
NİCENESS (güzellik) adlı hayali bir fırma kurarak bir çalışma yaptım sizlerle paylaşmak isyedim.

Son düzenleme:
paylaşmak istediğin çalışmayı da görebilseydik iyi olurdu aslında
şükrü çalışman nerde canım...
şükrü çalışman nerde canım...
ama artık görüyorum...güzel çalışma canım sade...genelde bu tip ürünlerde önüne gelen konulur ama sen sadelikkten yanasın...belki her ürünün özelliğini belirtmek amaçlı bayan silüetinin renklerini farklı yapabilirdin...hayali olması işine duyduğun saygıdan hiçbişey kaybettirmemiş...kaliteli çalışmalara imza atıyosun...hayali pastanemiz vardı...güzellik merkezimizde oldu...eline sağlık arkadaşım...başarılı çalışmalarıın devamı dileğiyle...bütün artılar sana feda olsun....teraziye bi dokunalım bakalım...
aaa çok farklı denecek herhangi birşey olmasa da çok temiz göze hoş görülen bir çalışma olmuş. ellerinize sağlık.
Hocam işte budur! Sade, temiz, göze hitap eden ve amacına uygun bir tasarım. Teraziniz tozlanmış bi temizliyim ben![]()
kanımca sade ve olumlu bir çalışma olmuş
sunumunuzda göz dolduruyor başarılarınızın devamını dilerim
saygılarımla...
hoş ve sade olasada asıl fontla uyumu cok begendim... eline sağlık arkadasım..
elinize sağlık çok güzel olmuşş....
Emeğine sağlık keşke gerçek olsaydı dedirtecek bir çalışma...
Yahu ben göremiyorum çalışmayı nederdir anlayamadım ama... Bu hali ile ancak "NİCENESS" taki "İ" büyük i kullanımını eleştirebiliyorum![]()
hoş bir çalışma olmuş.elinize sağlık.
Elinize sağlık, göze çok hoş geliyor.
Birde, sağdan ikinci şişenin kapağı yok mu? ve öndeki kutunun kare duruşu bir rahatsızlık yaratmış sanki..
üstad ben çalışmanı sonunda görebildimgayet şık, güzel bir logo, uygulamalarında bir o kadar güzel olmuş, ancak bence sadelik biraz fazla, belki şişelerin/kutuların üzerine logo estetiğinde ufak bir background çalışması da hoş durabilirmiş.. lakin bu halide gayet güzel..
ellerine sağlık.