Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2. logo hakkında arkadaşlara katılıyorum..1. logodaki espiri hoşuma gitti, logonun rengi, fontu üzerinde biraz daha çalışırsan iyi birşey çıkabilir ortaya..Emeğine sağlık..kolay gelsin..
Sayın sanal dünyanın yorumcu meleği; O cümleyi ben demesem birileri içinden diyecekti zaten emin ol. Varsın bilsin hedef kitlenin bunlardan uzak olduğunu ve yeni başlayan birinin işi olduğuda belli zaten demekki daha zamanı var ben çalışmaya sağ sola bakınmaya devam edeyim demeli senin o tatlı yüreğin için benim bununu bu şekilde ifade etmeyişim den bu daha iyi emin ol.
ayıp ediyorsunuz. herkes aklına gelen şeyi şak diye söylememeli. içinden geçirmeyi bilen söylemeyi de bilir elbet ama; unutmayın bir şey söylemeden önce düşünmek gerekir. bu allahın bize verdiği bir lütuftur. düşünmek... madem açık bir insanım diyorsunuz buyrun siz de bu konuda eleştriyi hakediyorsunuz. kimse melek olmamış. zaten hiç kimse de süpersin ya dememiş. lütfen yapıcı olun. kapatayım gözümü demek bırak sen demek. burada kimse kimseye birşey bıraktırmakla mükellef değil. kapat gözünü yazma arkadaşım.
beni savunmanız hoşuma gitti arkadaşlar xyxh'nin kırıcı olarak yazdığı yoruma cevap bile vermiyorum farkındaysanız boşverin benim zaten profesyonel bir tasarımcı olmadığımı biliyorsunuzdur. sorun bu değil ben kendimi geliştiriyoum bir logo olmaz ikinci logom olur. mesela bundan önce yaptığım logo bence çok güzeldi örneğin.