Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
renk boğmuş afişi. ayrıca siluetleri değiştirmelisin. alttaki yazılarda çok fzla efekt kullanmışsın daha farklı bir font ve daha az efekle yapmalısın diye duşunuyorum. sanırım bu afiş biraz daha eğlenceli olmalı
renk boğmuş afişi. ayrıca siluetleri değiştirmelisin. alttaki yazılarda çok fzla efekt kullanmışsın daha farklı bir font ve daha az efekle yapmalısın diye duşunuyorum. sanırım bu afiş biraz daha eğlenceli olmalı
hepinize cok teşekür ederim ) acıkcası benımde tek kafa yatmayan taraf alttaki yazıLardı...mor kuLLanmamın sebebi baskıcıya gitmiştim ve adam bi bilet örnegi qösterdi mor idi cok güzeldi ondan dolayı
şu resmi vector cizme oLaını bi kavrasaydım güzel şeyler cıkaracamda fazla kurcalama zamanım olmadı.... yenisi kısa surede koyar yorumLarınız beklerım )
bi kaç düzenleme ,renk ve fiLter ayarıyLa ancak bu kadar cıktı ) sıfırdan farkLı bıseyde tasarlıyabılırdım ama nedense mor renk kullanmak ıstıyorum ,gördüğüm o bilet örneğinden dolayı sanırım
birde şimdi yüklerken fark ettim sanırım efekt uyguladıktan sonra cızgıden sonra alt kısım cok acık kalmıs beyaz beyaz :S
70 x 100cm = 1984 x 2835 standart afiş boyutLarında ) ben yaptıqımı face te payLastım yarısı begendı yarısı begenmedı ) herkes renqe taktı ...ne renk yapacaqıma karar veremedım :S anLasıLan bastan farkLı bıse yapacam
GAZİ LİSESİ'ne Yakışır Bir Afiş Olmamış Emeğine Sağlık Yinede. Bence: Floral brushlarla(Brush Rengi Sana Kalmış Artık) siyah çerçeveli beyaz bir arkaplan kullanmalısın. Sağ üst köşede okulun logosu ve hemen onun yanında okulun tam adı. Altında okunaklı bir fontla MEZUNİYET BALOSU yazısı olmalı. Bunun altındada Kepi Havaya fırlatan mezun olmuş öğrenci silüetleri olmalı.Bnların Çevresini kalem-defter materyalleri ile süslemelisin. En Altada Okunaklı bir fontla gerekli bilgileri yazmalısın. Bu Benm Fikrimdi Başarılar...