teşekkür ederim arkadaşım...evet belki olabilirdi ama ne bilim bnen desenli çalışmaları seviyorum vebiyerlerde olmalıydı...kendimi tutamadım ama şikeyetçide değilim...Eline sağlık arkadaşım. Ben çok beğendim. Yalnız arkadaki yapraklar yerine başka bir şeyler düşünülebilir mi? Estetik açısından. Saygılar.
Eline sağlık arkadaşım hoş olmuş..Siyah ve kırmızı..
Buarada "ONAY MEDYA" yazısını elin altına iliştirirsen daha iyi olur gibi geliyor bana![]()
sol taraf boş vet ama dolu dolu yapıpta göz yormak istemedim...teşekkür ederim...resimi de evet tesadüfen buldum...arşivi kurcalarken...ve işte bu dedim...güzel bi çalışma tebrikler yalnız sol taraf çokmu boş kalmış orayada çok ufakktan bişeyler nasıl olurdu acaba ,ama yinede güzel başarılar... yalnız bi sorum olcak resimdeki görseli tesadüfen mi buldunuz_?
Eli ipli abla hazır bendede psd olarak mevcut..Soldaki yapraklar consepti bozmuş..Yazılar cidden çok şık.
harikasın eline sağlıkçaresiz kaldığınızda güzel vurgu yapmışın
đΛЯκ ρЯίήсέЅѕ;292589' Alıntı:güzel olmuş yapraklar yerine başka birşey olabilirdi..birde bana göre organizasyon yazısını çok fazla kullanmışsın ..ellerine sağlık...
Ellerine sağlık arkadaşım. Ben beğendim, arkadaki çiçek desenide fena değil, gonca çok şık bence....Font güzel, bayan görseli güzel,renk tonlamaları güzel....
Ek olarak;
İç mekan diye not düşmüşsün...Buda şöyle bir durumu ortaya çıkarıyor.İçerde bulunan insanlar bu afişle çok sık göz göze gelecek...Özellikle bu yüzden çiçek modifi çok mantıklıİşyerini sradanlığını, monotonluğunu bir nebze azaltacak belkide (İnsan psikolojisi)
Gönül rahatlığıyla asabilirsin afişi![]()
Onay Medya yazısında ki contour'ü biraz daha düşürebilirsin.
Güzel bir çalışma emeğine sağlık.
güzel bir iş olmuş eline sağlık canım. mekan oldukça hareket kazanacaktır![]()
Çok güzel çalışma elinize sağlık
çok güzel olmuş ZUCKER emeğine sağlık.
renk uyumları çok güzel olmuş, devam:
şık çalışma olmuş renkleri iyi yakalmışın ve bir funda klasiği siyahtebrikler...
Çok şık bir çalışma ellerine sağlık Funda
Alt ve üstteki şeritleri beğenmedim...
Görsel seçimi gayet başarılı...
Hedeflerinizi siz belirleyin biz ulaşalım ibaresini şu şekilde;
"Hedeflerinizi siz belirleyin , biz ulaşalım" virgülle ayırırsan ONAY MEDYA 'yı bayağı bi vurgulamış olursun...
Genel itibariyle başarılı canım...Ellerine sağlık.