Neler yeni

Öneri

Yukselnalbat

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar, dikkatimi çeken bir konu var sizlerle paylaşmak istedim. Farkettiyseniz sürekli aynı dersler farklı sitelerde hazırlanıyor bir bakıyorum sonuc aynı adresler farklı, konular aynı neden alevliyazı,buzluyazı ve benzeri çalışmalar yerine kendiniz üretmiyorsunuz? bu konu benım cok dıkkatımı cekıyor artık sıkıldım bakmaktan sizlerle paylaşmak istedim saygılar sevgiler.

Benzer konular

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
O zaman benim anlatımlarıma biraz göz gezdiriniz:)

Hande DEMİR

♾️Grafik Gurusu♾️
o zaman benim de anlatımlarıma göz atınız.

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Neden aynı dersler, işe yeni başlayanlar en kolay şekilde bir şeyler üretmek peşindedir. Buzlu yazı yapımı bilindiği gibi 3-5 efektle yapılır ve güzel görünür.
Karmaşık çalışmaların derslerini anlatmak zordur, öğrenciler bazı noktaları bilmediğinden yapamaz. mask layer renk ayarları nedir bilmeden başlayanlara ne verilebilir.
Nedeni bu sanırım.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Ayrıca bu konudan rahatsız oldugunuza sevındım. Bilinmedik ve hıc paylasılmamıs bır kac konunuz inşallah vardır ve bizimle inşallah paylaşırsınız. :)

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
mesela freehand dersleri nette benim derslrim kadar kapsamlı yok:) işte bir ayrıcalık. haa bir sitede rastlamıştım benimkileri kopy yapmışlar gereğini yaptım zaten. umarım sizde güzel dersler hazırlar bize sunarsınız.

twinblade

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya şimdi bence amaç grafiker tasarıma yeni başlayanları düşünerek hazırlanıyor. ben daha evvel bir sürü kitap alıyordum. hafif kalıyordu bana göre. ama şimdi burda eksiklerimi tamamlıyorum. Yüksel kardeşim siteyi bence tamamen incelemenizi tavsiye ediyorum. Gökhan kardeşimiz çok detaylı anlatımlar yapıyor. ve birçok arkadaşımızın çok güzel anlatımları var.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Balık tutmak önemli olan. Hangi balığı nasıl tutacağınızı bizim size anlatıklarımızla karar verecek teknikler geliştireceksiniz. Bizler Programları kullanmayı anlatıyoruz. Yoksa yazıyı buzlu yapmışsınız alevli yanar döner yapmışsınız önemli değil. Bu anlatılan dersleri uyguladığınızda programlarda ki menüleri ve araçları öğrenmiş oluyorsunuz. :)

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
ve böylece kendi hayal gücünüz ve becerilerinizle harikalar yaratabiliyorsunuz umarım sizi tatmin etmişizdir.

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
Merhaba arkadaşlar, dikkatimi çeken bir konu var sizlerle paylaşmak istedim. Farkettiyseniz sürekli aynı dersler farklı sitelerde hazırlanıyor bir bakıyorum sonuc aynı adresler farklı, konular aynı neden alevliyazı,buzluyazı ve benzeri çalışmalar yerine kendiniz üretmiyorsunuz? bu konu benım cok dıkkatımı cekıyor artık sıkıldım bakmaktan sizlerle paylaşmak istedim saygılar sevgiler.

Ben hocalarımdan öğrenmediğim bazı şeyleri burada arkadaşların hazırladığı bir çok dersten öğreniyorum. Bu forum bulunmaz bir kaynak gün geçtikçe de bu kaynak çığ gibi büyüyor.