Ellerine sağlık, fakat değinmek istediğim birkac nokta var.. Tasarım ve düsünce olarak harika olmus.. Ama renklerde sanki biraz sıkıntı var gibi.. Şahsen en üstteki Organik Tarım yazisi hic gözüme carpmadi, arayarak buldum.. Bence öne cıkarmak istediğin yazılarin rengini beyaz tutsaydin daha etkileyici olurdu..
Başarılar..
Edit: Contrans'ım aşırı yüksekmiş, hiç dikkatimi cekmedi.. O yüzden çok gıcık bir renk gibi geliyordu gözüme.. Biraz önce pc mi formatladim.. Şimdi bakiyorum gercekten güzelRenkler uyumluymuş yani, k.bkma sorun bendeymiş..
:smile: :smile: :smile: :smile: :smile:
Nazar değmesin, forumumuzu çok seviyorum.Sizin gibi arkadaşlar olduktan sonra, bizi kimse durduramaz. Yüreğinize sağlık. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum. Hepiniz iyi ki varsınız.
:smile: :smile: :smile: :smile: :smile:
başarılar dilerim
teşekkürlerçalışmanız göz okşuyor,başarılar dilerim..
Başarılar dilerim.
çalışmamı görsel olarak beğenen herkese teşekkürler.
bir şeyi bildirmek isterim ki ağaç üzerinde kullanılan tanımlarda aşağı doğru olananlar gıda, yatay olarak yazılanlar ise çevresel tanımlardır.
bir de öz eleştiri yapmam gerekirse keşke organik tarım logosunu biraz daha büyük yapsaydım ve büyük puntolarla yazılı organik tanım başlığı için daha uygun bir font bulsaydım.
yarışmaya katılan herkese başarılar dilerim.