Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
zevk meselesi ise buraya beğeniye sunma ozaman. kendi kendi bak bak beğen kardeşim. ne arkaplan ne font ne renkler hiçbirşey olmamış. kötünün ötesinde birşey.
hatası vardır yanlıştır, güzel olmamıştır eywallah. ama eleştirirken biraz saygı. bu benm zevkim size ne die bişey de demedm. sadece fontlar hoşuma gitti dedim. bu kadar ezmeye gerek duymuyorum mevzuyu.
Grafikerlikle uzaktan yakından alakam yok ama ben bile böyle bir çalışma yaparken bu fontu kullanmazdım. Ayrıca zevk meselesi demişsin. Bu işlerde zevk meselesi olmaz dostum. Bütünlük çok önemlidir. Sen hazır bir resmi alıp, alınan resim ile en son kullanılabilecek bir fontu seçim üzerine yazılar yazmışsınız. Tasarımdan çok uzak.
Soyle soyluyum tecrube derlerya yazıları o kadar kenara yaklaştırman her zaman sıkıntı yaratır kesimde en ufak bi kaymada geçmiş olsun o yuzden her zaman mutlaka 3-5 mm uzak tutmalısın bu bi kuraldır...ve fontu değiştirmelisin bence cok bold geldi bana...