Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Öz mas kebap salonu broşür örneği

Benzer konular

yenerberktas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
goo.gl
Ürünler altındaki isimlerin arka planı tek renk olsa ve yazı tam zıt olsa iyi olur ve ayrıca logo tam kendini göstermiyor.

Rabia Yılmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
ürünler altındaki isimlerin arka planı tek renk olsa ve yazı tam zıt olsa iyi olur ve ayrıca logo tam kendini göstermiyor.

evet sadelik güzeldir bende severim fakat bura ateş efektinin olmasıda fana durmuyo bence yorumunuz için teşekkürler..

brkylmz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.burakyilmaz.com.tr
bu tip isletmelerin arayacagi tum ozellikler var. genel tasarim ilkeleri bakimindan incelersek icinden cikamayiz zaten.

umarim para kazandirir.

eline saglik.

ynsnfnm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ürün isimlerinin altındaki zemini saymazsak güzle çalışma:)

Caylak90

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dolu dolu olmus yazıları ve resımlerı accık daha kucuk calıssaymıssın daha hos olcakmıs sankı ama boylesı de quzel elıne saqlık :)

ewiLdarQ

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Zemin ve yazı karakterleri olmamış (kimisi ince kimisi counturlu yazı kimi kalın etli karakter) Firma logosuda daha gösterişli olabilirdi.
Sonuç olarak, emeğine sağlık.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bu tip isletmelerin arayacagi tum ozellikler var. genel tasarim ilkeleri bakimindan incelersek icinden cikamayiz zaten.

umarim para kazandirir.

Katılıyorum.

Ve eklemek istiyorum ki alternatifleri binlerce bulunan çalışmalar yerine ünvanınızda yazan ''Grafiker'' kelimesinin hatrına daha yaratıcı ve üretici çözümler üretmeye çalışmalısınız. Müşteri sağdan soldan bulduğu çalışmayı beğenmiş ve bunun üzerine yoğunlaşmış olabilir. Ama sizin fikirleriniz ve yenilikçi yaklaşımınız tasarımdır.

Ben bu tarz işler geldiğinde yapmıyorum bu tarz işler diyorum müşterilere.. Kalitenizi kendi kendinize düşürmeyin.

Rabia Yılmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Katılıyorum.

Ve eklemek istiyorum ki alternatifleri binlerce bulunan çalışmalar yerine ünvanınızda yazan ''Grafiker'' kelimesinin hatrına daha yaratıcı ve üretici çözümler üretmeye çalışmalısınız. Müşteri sağdan soldan bulduğu çalışmayı beğenmiş ve bunun üzerine yoğunlaşmış olabilir. Ama sizin fikirleriniz ve yenilikçi yaklaşımınız tasarımdır.

Ben bu tarz işler geldiğinde yapmıyorum bu tarz işler diyorum müşterilere.. Kalitenizi kendi kendinize düşürmeyin.

bu işte çok yeniyim hatalarım ve yanlışlarım mutlaka olucak bunlarıda eleştrilerinizle, edindiğim yeni bilgi ve tecrübelerimle aşacağım yorumun için teşekkürler ''CREEDWAR''....

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Rica ederim. Örnekler elimizin altın artık google amca sayesinde milyonlara ulaşabiliyor. Kendi görsel zevkinizi de işin içine katarak, örnekleri inceleyerek, deneme yanılma yoluyla işin üstesinden gelebilirsiniz. Yeni başladığınızı daha önceki bir kaç cevabınızda belirtmiştiniz. Bunun arkasına daha fazla sığınmadan artık işlerimizi değiştirelim:)

Yani ürün dekupesi, zemine alevler, aşçı ve degradeli alan zeminlerini aklımızdan çıkartamak için alın size bir kaç örnek :)

gc708.jpg

gc71d.jpg

gc71k.jpg

Rabia Yılmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
rica ederim. örnekler elimizin altın artık google amca sayesinde milyonlara ulaşabiliyor. Kendi görsel zevkinizi de işin içine katarak, örnekleri inceleyerek, deneme yanılma yoluyla işin üstesinden gelebilirsiniz. Yeni başladığınızı daha önceki bir kaç cevabınızda belirtmiştiniz. Bunun arkasına daha fazla sığınmadan artık işlerimizi değiştirelim:)

yani ürün dekupesi, zemine alevler, aşçı ve degradeli alan zeminlerini aklımızdan çıkartamak için alın size bir kaç örnek :)

[ımg]https://g1211.hizliresim.com/13/w/gc708.jpg[/ımg]

[ımg]https://g1211.hizliresim.com/13/w/gc71d.jpg[/ımg]

[ımg]https://g1211.hizliresim.com/13/w/gc71k.jpg[/ımg]

yeniyim çünkü; 1 yıl sataj yaptım staj sonunda bazı sorunlar yüzünden çıkmak zorunda kaldım araya 2 yıl girdi ve şimdi 4 hafta oldu çalışmaya başlayalı ayrıca staj döneminde yaptığım en renkli iş kartvizitlerdi bunun dışında yanlızca fatura irsaliye vs. Işleri yaptım yeniyim dememin nedeni buydu...

bys_mavi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Adanada Şehmuzun yeri diye bi kebapcıda adana yemiştimm yok böyle bir kebap nefesim kesildi yerken :) ondan sonra başka biyerde adana yiyemedim zaten