Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

P lere dikkat !!!

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
94135253.jpg

arkadaşlar buradaki p lerde isteyerek veya istemeden bir esinlenme sizce var mı??

Hukumsuz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Olabilir veya olmayabilir ama bu bişey ifade etmez bence.. Müşterin beğendiyse işi farketmez.

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
yok yanlış anlaşılmasın nette bir grafikerin kullandığı logo bu acaba dedim bir esinlenme var mıydı keep out fontunun p siyle benzerlik içindemi diye.kolay gelsin herkese

HisarMedya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
biri kancaya benziyor diğeri soru işareti gibi olmuş

DarkSide

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Alakası yok.. O grafikerin kullandığı (Philos) logodaki harf zaten hazır bi font.. Sadece üstünde oynamış biraz.. Keep out'u inceleyip oradaki P yi tekrar çizdiğini sanmıyorum..

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yani bunların hiçbir benzer yanı yok nasıl benzettiniz merak ettim doğru.

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
ufakcık bir benzerlik olması onun bir yerden esinlendiğini göstermez. Aynı şeyler farklı şekillerde her türlü yansıtılabilir. Bu p lerde öyle ve birbirleri ile alakası yoktur

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Taklit zaten ben taklitim diye bağırır. Bazen insanlar benzer konularda benzer şeyleri hayal edip uygulayabilirler. Bunu taklitçilikle ayırmak gerekir. Her benzer şeye taklit damgası vuramayız. Elbetteki tasarım hızrsızlığı ve kolaycılık almış başını gitmiş. Fakar an gelir benzer bir melodi, benzer bir tasarım, benzer bir üretim görürüz. Benzerlik başka, taklit başkadır.

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
sayın arkadaşlarım esinlenme varmı dedim zaten aynısı demedim .kolay gelsin

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
bunun benzerlikle ne alakası var. biri yazı tipi, diğeri yazı tipini editlemiş. aynı font ile yazılan her şey benzer tasarım mı ki böyle bir konu açıp bir de -p'lere dikkat diyorsunuz. esinlenmek ile çalmak arasında büyük fark var. ayrıca her grafik tasarımcının esinlendiği, esin kaynağı fikri yeniden yorumlayıp hazırladığı çalışmalar olabilir. matbaanın icadından beri binlerce söz söylenmiş, binlerce şekil denenmiştir. iyi çalışmalar

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
neyse arkadaşlar siz yanlış anlamada ısrar ediyorsunuz çok teşekkürler yararlı yorumlarınız için :/

DarkSide

🏅Acemi Tasarımcı🏅
neyse arkadaşlar siz yanlış anlamada ısrar ediyorsunuz çok teşekkürler yararlı yorumlarınız için :/

Neyi yanlış anlıyoruz mesela ? Bizmi yanlış anlıyoruz yoksa sen mi yanlış anlamışsın __?

adotek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence apayrı... gönül rahatlığıyla kullan :)

Slaytanic

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bana kalırsa P zaten Playstation logosundaki P harfine benziyor, bence harf yeniden çizilmediği sürece bir sorun olmaması gerekir.

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
eğlence çıktı arkadaş millete bişey olsada ezsek şunu diye :S