arkanreklam
🌱Yeni Üye🌱
yeni 1 baskı makinesi almak istiyoruz, hadi bakalım söyleyin ataline nın seiko kafa phaeton numu?optimum un konika kafa maxima sımı?
valla konikalar cıkalı usun saman oldu ama onların konica servisinde bi arkadasım bana sakın alma dedi cunku seminlerde kesme problemi yasarsın nem sorunucok cincikli bi makina sorunlu yani konica kafa sistemi opturmadı hic ne derelerse yalan bana stabil calısan tek bi konika ghosteremesler
seikonunda konikanında baskıları süper hızlarıda kabul edilebilir hızda kullanıcılara bakarsan kaliteleride servisleride iyi
benim merak ettiğim ise boyaları
pheaton 35 pl tam solvent olabilir ama maximanın 14 pl kafaları büyük ihtimal ecosolventtir
eco solventlerin dış mekan dayanımları tam solventlere göre zayıf bu yüzden seikolu pheaton bir adım önde ama konicalı maximada baskı olarak 1 adım önde
ekosolventler dış mekana ne kadar dayanabiliyor.2 yıl var mı?yoksa daha mı aşağı?
ekosolventler dış mekana ne kadar dayanabiliyor.2 yıl var mı?yoksa daha mı aşağı?
valla konikalar cıkalı usun saman oldu ama onların konica servisinde bi arkadasım bana sakın alma dedi cunku seminlerde kesme problemi yasarsın nem sorunucok cincikli bi makina sorunlu yani konica kafa sistemi opturmadı hic ne derelerse yalan bana stabil calısan tek bi konika ghosteremesler
ben samsun özboylanreklam 'dan serkan optimumreklam dan satın aldığımız maxıma makinamızın kalitesini ve baskı hızını görmek isteyenleri bekleriz.
Madem eco solvent niye 2 yıl solmuyor. Madem ecosolvent niye büyük bütün firmalar Seikoyu değilde Konicayı tercih ediyorlar?