Öncelikle hepinize meraba arkadaşlar;
Sorunum şudur,
Photoshop'da birşey çizerken seçtiğim renkte çıkması gerekiyor hani siyahsa simsiyah,kırmızıysa kırmızı ama nasıl oldu anlamadım şimdi birşey
çizerken brushla saydam gibi çıkıyor resimde gördüğünüz kurdelanın rengi simsiyah olması gerekirken böle saydam çıkıyor lütfen yardım arkadaşLar . .
renginin soluk çıkmasını istemiyorum yani
![]()
merhaba
bende photoshop 7 var düne kadar bir sorun yoktu bugün programı açıyorum açılmadan kapanıyor sorun ne olabilir ayrıca photoshop 7 tam sürüm indirebileceğim bi adres varmıdır
Noktasal tramlama için halftone filtresini kullanabilirsiniz. Daha detaylı tramlama işlemi yapmak istiyorsanız çalışmanızın renk tonunu 1 bit'e çevirin. 1 bit'e çevirme sırasında farklı tramlama seçeneklerini göreceksiniz. Ayrıca vektörel ve gerçek hatch/tramlama yapmak için strokesmaker'i kullanabilirsiniz.çizdiğim karaktere tram atmam lazım çizgisel ve noktasal olarak bana yardımcı olabilcek biri varsa acil olarak çok makbule geçer özelden yazarsanız msn verebilirim
ArkadaşLar photoshop da Filter/Sketch de Seçtigim seçeneklerin hiç biri uygulanmıor hangisine tıklasam resim siyah oluyor ne yapmam lazım ?
- TŞKRLER