Merhabalar Bn Yenİ Üye Oldum Photoshop U Daha Önceden Bİlgİsayarima İndİrmİŞtİm Ama 30 GÜnlÜk SÜre Doldu Cd Sİnİ Nerden Bulabİlİrm AÇmaya ÇaliŞinca Bna Serİ Numarasi Soruyor
sanırım photoshopta yapılmış, bu olayı nasıl yapabileceğimi biri bana anlatabilir mi ?
Pen tool ile şekili çizere, çizip sonra feather vererek üstlerine fotoğrafları bırarak inverse yaparak dış kısımları silerek yapabilirsiniz.
![]()
arkadaşlar yukarıdaki resmin fontunda "güneş yansıması" tarzında bi şekil oluşturulmuş fontta. sürekli birçok tasarımda kullanılıyor. nasıl yapılıyor acaba?
Arkadaşlar, ben windows klasöründeki font klasörüne bir sürü font yükledim. yaklaşık 800 fontum oldu. şimdi de fotoşopta, text toola tıklayınca bir 5 saniyelik donma oluyor. bu donmanın sebebi sizce fazla olan fontoardan mıdır?
Bir de fazla fırça yüklemek (brushes) ve plugin yüklemek fotoşopun açılma ve çalışma hızını yavaşlatır mı? siz fazla olan fırçalarınızı nasıl bir şekilde saklıyorsunuz? (harici hdd mi? flash bellek mi? harddiskteki başka bir dosyada mı?)
yardımcı olursanız müteşekkirim.
![]()
arkadaşlar yukarıdaki resmin fontunda "güneş yansıması" tarzında bi şekil oluşturulmuş fontta. sürekli birçok tasarımda kullanılıyor. nasıl yapılıyor acaba?
arkadaşlar benim bir sorum olacak bilen yardımetsin lütfen.
şimdi bir resim var elimde bu resmi bir zemin üzerine koydum ve oresme yansıma efekti vereceğim kopyalayım simetrisine alıp biraz fululuk veriyorum ama o yansıma efekti hani bir cam yüzeyin üzerinde yansırmış gibi görünüyorya işte o efekti nasıl verecem onu bilmiyorum umarım anlamıştırsınız. yani resmin yansıması sanki cam bir yüzeyden yansıyormuş gibi bu arada zemin bordu renginde şimdiden teşekkür ederim...