Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar mrb.photoshop'um düne kadar çalışıyordu bugün açtım ve karşıma şifre soruyor. bilgisayarcımızda nereden yükledi bilmiyorum o yüzden şifremi adobe klasörlerinin içinde bulamadım:( yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerek?

programı kaldırmak yeniden yüklemesi gerek...

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar mrb.photoshop'um düne kadar çalışıyordu bugün açtım ve karşıma şifre soruyor. bilgisayarcımızda nereden yükledi bilmiyorum o yüzden şifremi adobe klasörlerinin içinde bulamadım:( yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerek?

şifredeki kastınız aktivasyonla ilgili mi?
öyle ise bilgisayarcınızla görüşmeniz gerek. buradan crak yada serial
paylaşımı mümkün değil.

konel

🌱Yeni Üye🌱
Değerli arkadaşlar ben cs3 Türkçe kurmuştum fakat bunu ingilizceye çevirmem gerekiyor herhangi bir eklenti veya yamaya nereden ulaşabilir nasıl bu işin içinden çıkabilirim teşekkürler

Arkadaşlar ben yok muşum gibi mi davranıyorsunuz :smile:

ysndkn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar ben yok muşum gibi mi davranıyorsunuz :smile:

yardımcı olmak isterim ama hiç türkçe kullanmadım. bildiğim kadarıyla türkçe sonradan yüklenen yama.. program ekle kaldırda yokmu? gerçi basit bi çözüm belki düşünmüşsündür ama aklıma gelmedi başka birşey

kristal

🌱Yeni Üye🌱
ben photoshopta saça farklı renkte ufak bi balyaj atmaya çalışınca mask modundan çıkınca boyadığım kısım seçilmiyor. select/inverse dediğimde hata mesajı veriyor."no pixels more....". ama saç rengini komple değiştirdiğim zaman bi sorun olmuyor. bunu nasıl düzeltebilirim. acil cevap lütfen...

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
hızlı Mask kullan...layer üzerinde ''Q'' tuşuna basarak işlem yaptıktan sonra tekrar ''Q''tuşunu basınca alan seçili oluyor. Select - İnverse. yeni layer üzerinde istediğiniz rengi boyuyorsunuz...

kristal

🌱Yeni Üye🌱
zaten quick mask yapıorm selct/inverse dedikten sonra bu hata mesajı çıkıyor.

no pixels are more than 50% selected. The selection edges will not be visible

fazo

🌱Yeni Üye🌱
bende herhangi bi resmin üzerindeki rengi değiştirmek istiyorum üstekiyle aynı işlemi yapsak olurmu ? yeni öğreniyorum...

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
bende herhangi bi resmin üzerindeki rengi değiştirmek istiyorum üstekiyle aynı işlemi yapsak olurmu ? yeni öğreniyorum...

her hangi bir resim rengi değiştirmek derken tam olarak ne işlem yapmak istiyorsunuz... Resim rengi tamamen değiştirmek için Hue/Saturation ya Color Balance kullanın... Sadece göz rengi, saç, yada dudak için reng değişen bölge her hangi seçme aracı ile seçiyorsunuz daha sonra yeni layer üzerinde istediğiniz reng tonu veriyorsunuz.. yada select ettığınız resim üzerinde hue/saturatiyon yada Color Balance kullanın

grafist

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dilemek.net
selam arkadaşlar..

photoshop cs2 kullanıyorum. birkaç saattir bir sorunla karşı karşıyayım. hiçir dosyayı açamıyorum. ne jpg ne psd ne de tiff..
yeni boş bir sayfada oluşturamıyorum.
programı resetledim fayda etmedi. templeri boşalttım ve virüs taraması yaptım yine de değişen bişi yok.
konuyla ilgili arkadaşların yardımlarını rica ediyorum. hepinize iyi çalışmalar
ve şimdiden teşekkürler..

LiTtLaT

🌱Yeni Üye🌱
ben ps de yazı yazma seceneine tıklıyıp yazıyı yazıyorum ama sonra yazının 3D sini rengini fln hiçbir şeyini beceremiyorum yani yazı yazdıktan sonra o şekilde kalıyor diyebilirim we bn bunun 3D sini rengini nasıl ayarlarım,detaylı bir şekilde anlatırsanız minnettar kalırım...

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
cs2900hatawp0.jpg

arkadaşlar photoshop cs2 9.00 yükledim active ettim ama programı açmaya kalkınca bu şekilde hata raporu geliyor. ve yaklaşık 15 dakika sonra donup kalıyor. acaba şu durumda ne yapmalıyım? yardımcı olur musunuz lütfen??

mcmouse

🌱Yeni Üye🌱
merhaba, benim sorunum photoshopta yazdığımız yazıya efekt veriyoruz. ama bunu corel drawda actığımda efekt kayboluyor, bunu nasıl yapabilirim. yardımlarınız için teşekkürler

zodjac

🏅Acemi Tasarımcı🏅
resimleri jpeg olarak kaydedemiyorum save as dedikten sonra seçeneklerde jpeg yok bunu nasıl düzeltebilirim 2 kere kaldırıp yeniden yükledim ama değişmedi yardım edin lütfen yaa deli etti beni

kEciSakaL

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.birkanbulut.com.tr
benim sorum ve sorunum şudur ki

dalgabi9.jpg

ben bunu ps'de nası yapabilirim :S

biraz uğraştım, bir shape çizip transform'dan warp ile bu kadarını yapabildim

adszob5.jpg

ama görüldüğü gibi istenilenle sadece şekilsel olarak alakası var, iki tarafın renklerinin farklı olması istenilen...
yardımlarınız için teşekkürler şimdiden

hadi bi' yardım eli uzatın yaa :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

mc_mrt

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.gravideo.org
Slm arkadaşlar benim ufak bir sorum olacaktı;
Sonrun şu ki renk kutusuna seçtiğim renklerin alt ve üst tonlarını bulmama gerekiyor
Swatches nesnesi ile yapılabiliyor olması lazım fakat yapamadım, renk kutusunda olan rengin otomatik olrak alt ve üst tonlarını nasıl bulabilirim ?

matuk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.3dmatuk.com
animasyon exportta sorun...

photosopta yaptığım animasyonları herhangi bir video türünde yada gif olarak nasıl kaydedebilirim.
yardımınızı bekliyorum teşekkürler...

ysndkn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
benim sorum ve sorunum şudur ki

dalgabi9.jpg

ben bunu ps'de nası yapabilirim :S

biraz uğraştım, bir shape çizip transform'dan warp ile bu kadarını yapabildim

adszob5.jpg

ama görüldüğü gibi istenilenle sadece şekilsel olarak alakası var, iki tarafın renklerinin farklı olması istenilen...
yardımlarınız için teşekkürler şimdiden

hadi bi' yardım eli uzatın yaa :)

bence parçaları ayrı ayrı pen tool ile çizmelisin.. sonrada parçaları gradient tool ile renklendirmelisin..

cs2900hatawp0.jpg

arkadaşlar photoshop cs2 9.00 yükledim active ettim ama programı açmaya kalkınca bu şekilde hata raporu geliyor. ve yaklaşık 15 dakika sonra donup kalıyor. acaba şu durumda ne yapmalıyım? yardımcı olur musunuz lütfen??

photoshop yüklerken adobe updater denen bişey yükler windows update gibi aynı.. active ile ilgisi yok bunun.. senin yüklediğin dosyada sanırım bu eksik yada sen yüklerken custom seçeneği ile bunu iptal ederek yüklüyorsun.. yinede tekrar kurmadan bi yolu varsa help menüsünden adobe updaterı bulup kurcala derim..

resimleri jpeg olarak kaydedemiyorum save as dedikten sonra seçeneklerde jpeg yok bunu nasıl düzeltebilirim 2 kere kaldırıp yeniden yükledim ama değişmedi yardım edin lütfen yaa deli etti beni

image>mode>RGB yada CMYK olarak değiştirip denermisin bi?

Moderatör tarafında düzenlendi:

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
photoshop yüklerken adobe updater denen bişey yükler windows update gibi aynı.. active ile ilgisi yok bunun.. senin yüklediğin dosyada sanırım bu eksik yada sen yüklerken custom seçeneği ile bunu iptal ederek yüklüyorsun.. yinede tekrar kurmadan bi yolu varsa help menüsünden adobe updaterı bulup kurcala derim..

hmm çok teşekkürler nasıl bişey olduğunu bi araştrmalıyım sanırım
saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...