Arkadaşlar Photoshopta Bütün text kutularını seçmenn bir yolu varmı? Yani otomatik olarak tek seferde bütün yazıları seçebilirmiyiz?
Katalogta kullanacağım tif uzantılı dosyaların bir kısmını ne pc'de nede mac'te açamıyorum, Cd deki dosyaları bilgisayara kopyalalanıyor. Photoshop, Corel, Freehand vs. tüm programlarda denedim açılmıyor, uzantısını değiştirdim, photoshopta farklı açma teknikleri denedim olmuyor.
Önerisi olan varmı ???
tolerance ayar yerini ayarladığınız yer işaretli alan... smilar yaptığınızda bu alana göre işlemi yapıp o derecedeki alanı kapsayacak...
![]()
Arkadaslar bu psd dosyaları nedır?nasıl kullanılır?nasıl uygulanır?aradım aradım bulamadım...
slm arkadaslar bende aranıza yeni katıldım photoshop biliyorum ama cok ileri düzeyde değil bu site harika bence bilmediğim ve yapamadığım bir cok konuda yardımcı oldu bana sizden bi konuda yardım istiyorum 1 ncisi ali emre adlı arkadasımızın avatar veya ne deniyorsa ona nasıl yapabiliriz 2 nci sorum ise photoshopta atesli yazı yazabiliyorum fakat 3 boyulu buzlu yazı yazmak istiyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim ilginiz icin tesekkür ederim
Arkadaslar bu psd dosyaları nedır?nasıl kullanılır?nasıl uygulanır?aradım aradım bulamadım...