Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop'da ''HULK''

uefa

🌱Yeni Üye🌱
Slm arkadaşlar arka planda dahil olmak üzere resmin tamamı bana ait değerli yorumlarınızı bekliyorum.Photoshopla yaptığım ilk ciddi çalışmam.

"Not resmi tablet kullanılmadan sadece mouse ile pc de yapılmıştır..."

hulk1a.jpg

Benzer konular

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Mouse ile çizim yapmak oldukça zor ama siz hiç hissettirmemişsiniz tebrik ederim.Gözümü rahatsız eden tek şey hulk un üzerindeki siyah lekeler oldu.Belki ara tonlarda eklenebilir diye düşünüyorum.Naçizane tavsiyem tabii..
Ben oldukça beğendim tekrar tebrik ederim.

alican81

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mouse ile çizdin böyle oldu, tabletle çizersen nasıl olur kimbilir, tebrik ederim güzel çalışma.

dreamworks

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim en kısa sürede almayı düşünüyorum... :D

dreamworks

🏅Acemi Tasarımcı🏅
anlaşılan ilgi bu kadar az olduğuna göre hemen hemen herkes bu tarz şeyleri benim gibi mouse ile shop'ta çizebiliyor ...

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çizim, duruş, renkler vb eski Hul çizgiromanından. Yani ya üstünden çizdin yada birebir bakarak çizdin. Bu yüzden çok yorumluk bir şey yok. Hulk'un eski çizerlerinden birinin tıpatıp aynısı çizgiler var.
Üstelik arka plan foto siyah beyaz bir manipülasyonken ön tarafta çok farklı açıda retro tarzı bir çizgi roman kahramanı bayağı bir ters olmuş.

dreamworks

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeşim o kadar kendinden eminsen buyur gel sen çiz bahsettiğin yöntemlerle görelim...