Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Photoshop çalışma sayfamın rengi biranda bem beyaz oldu anlamadım.Çalışma sayfamın arkadasındaki bölüm daha doğrusu.Eski halinede getiremedim.Yardımlarınızı Bekliyorum.:sleepy:
arkadaşlar teşekkürler ama olmuyo. "Window - Workspace - Default Worcspace" İlk yaptığım bu oldu ama işe yaramıyo. zozz : ) arkadaşım dedim yer çalışma sayfam değil. arka plan. oralarda beyazoldu yeni bi sayfa açıp bakarsan anlarsın sende : )
Sorunu şu şekilde halledebiliriz. Photoshop un başlangıç ayarlarına dönersek sorun hallolur sanırım. Bunun içinde Photoshop açarken Ctl+Alt+ Shift tuşuna basılı tutun. Size ''Delete the Abobe Photoshop Settings File'' pencere menüsü çıkar. Evet dedikten sonra ayarlarınız sıfırlanır. En kolay yol bu bence Saygılar.
hayır arkadaşlar anlatamadım galiba : ) kusura bakmayın.Linki Yeniledim Umarım daha detaylı olmuştur...(Son olarak Beyaz olması Gözümü alıyo : ) "f" kısa yolu var ama onlada olmuyo)