Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Denedim. Yaptığı şey, PS da yaptığımız işlemin aynısı. tek farkı, PS'da adım adım yumuşatıyoruz, bu program otomatik yapıyor. PS kullanamayan arkadaşlar için belki tercih edilebilir. ama foto kalitesizse her durumda kayıp büyük,müdahale edemediğiniz için de, filtre uygulanmış gibi görünüyor ,hoş diil ...
program tam olarak büyütme işlemini başarılı olarak sonuçlandıramıyor ancak cep tel ile çekilmiş fotolarda kısmen düzeltme yapılabiliyor yada netten alınan küçük fotoların üzerinde kısmen düzeltme yapılabiliyor logo ve benzeri materyallerde yine kısmen başarılı yani tam olarak başarılı bir program olduğu söylenemez bazı arkadaşlarında dediği gibi belki 10 yıl sonra...
SÖylendiği gibi sadece amatörleri tatmin edebilecek bir programdır eminim... Böyle birşey keşke olsa ama imkansız fotoğrafı keskinlikleri ile değilde yumuşatarak büyütmesi bulanıklaştırması anlamına gelir... Buda profesyonellerin hiç bir işine yaramaz... İyi çalışmalar...