Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Plaket almış bir afişim yorumlarınız ve önerılerınız benım ıcın önemlı.

tuana2108

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
beledyemevlevicopy.jpg

Benzer konular

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
"Mevlevinin sadece gölgesi olsaydı" dedim içimden... ama ellerinize sağlık sadece bir "nasıl olurdu?" düşüncesi o kadar... Yalnız tasarımın her yerinde büyük harf küçük harf sıkıntısı var, imla kuralları hiç uygulanmamış bu anlamda. Ben takıntılıyım sanırım, sırf bu yüzden plaket falan vermezdim. Onun dışında diyecek bir şey yok. Başarılarınızın devamını dilerim.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Harflerin kullanımı ve imla hataları konusunu ben de eleştiriyorum.Evet görsel olarak göze hitap eden bir çalışma ama bütün olarak bakıldığında hatalar gözardı edilemez.
Emeğinize sağlık.

tuana2108

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yorumlarınız için teşekkür derim. İmla kurallarında gerçekten sıkıntım var. Bunuda çalışmayla halledecemm..

ozgurcuk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
"Mevlevinin sadece gölgesi olsaydı" dedim içimden... ama ellerinize sağlık sadece bir "nasıl olurdu?" düşüncesi o kadar... Yalnız tasarımın her yerinde büyük harf küçük harf sıkıntısı var, imla kuralları hiç uygulanmamış bu anlamda. Ben takıntılıyım sanırım, sırf bu yüzden plaket falan vermezdim. Onun dışında diyecek bir şey yok. Başarılarınızın devamını dilerim.

Yoruma katılıyorum. Mevlevinin sadece gölgesi olsaydı arkaplan ile uyumu çok daha iyi olurdu. Başarılar.

ataaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
arka fon iyi ama fon uzerındekı font un rengı kesınlıkle yanlıs.. imla hatalarına değinmiyorum.onlar gözden kacan ama aslında dogrusu bılınen seyler..düzeltilir.. ama tasarımın yere basması gerekıyor..mesela mevlevi kendı etrafında donuyorsa ki dönuyor, golgesı okadar kendıne yakınkı buyuk bır ıhtımalle elleri az sonra duvara carpacak :) bu bir görsel hatadır.bu sekılde bakınca ınsan otomatık olarak o fıgurun hareket alanını algılayamıyor..nacızane tavsıe fıgurun gölgesi daha sılık tonda uzaga alınmalıydı. hemde afişte bir derınlık olusurdu..ellerine emegıne saglık kolay gelsın...