en üstteki "teknoloji ile tanışın" ve en alttaki "profesyonel çözümler", bunların ya fontu uymamış diyeyim, ya da yazılara arka fondaki maviliğin eğimini vermeliydiniz bence, yazılar da fon gibi akmalıydı.
"görüşme talep formu"nun G'si neden kalın punto, onu da anlayamadım, diğer konu başlıklarında böyle bir uygulamanız olmamış.
sayfa fonuna koyduğunuz pronsa yazısı logonuzla aynı font olmalıydı bence.
yazı paragraf sütunları aynı hizadan başlamıyor, herhangi bir orantısal kayma da yok, nedenini anlayamadım.
sayfanın üstünde ve altındaki pronsa yazısının yanında bulunan mavi çizgiler birbirinin aynısı değil, rastgele mi hazyrladınız, halbuki logo gibi duruyor, her iki yerde de kullandığınız için.
görüşme talep formu, pronsa telekom, eposta, hizmetlerimiz bölümlerini ayrıran silik gri çizgiler birbirinden farklı ölçülerde sanırım, özellikle ilki..
bunlar gözüme takıldı..
çalışmalarınızda başarılar..