Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Pronsa Yeni Tasarımım

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
pronsagiriscopycopy.jpg

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
hoş ve sade bir çalışma olmuş eline sağlık

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Birde güzel bir kodlama yapılırsa iyi olur.İyi çalışmalar...

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkürler.Menüye daha hoş bişeyler düşünüyorum.Bu pek hoşuma gitmedi.

Phlegm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gerçekten çok hoş olmuş, elinize sağlık.
Menü değiştikten sonraki halini de görmek isterim.

buhara

🌱Yeni Üye🌱
en üstteki "teknoloji ile tanışın" ve en alttaki "profesyonel çözümler", bunların ya fontu uymamış diyeyim, ya da yazılara arka fondaki maviliğin eğimini vermeliydiniz bence, yazılar da fon gibi akmalıydı.

"görüşme talep formu"nun G'si neden kalın punto, onu da anlayamadım, diğer konu başlıklarında böyle bir uygulamanız olmamış.

sayfa fonuna koyduğunuz pronsa yazısı logonuzla aynı font olmalıydı bence.

yazı paragraf sütunları aynı hizadan başlamıyor, herhangi bir orantısal kayma da yok, nedenini anlayamadım.

sayfanın üstünde ve altındaki pronsa yazısının yanında bulunan mavi çizgiler birbirinin aynısı değil, rastgele mi hazyrladınız, halbuki logo gibi duruyor, her iki yerde de kullandığınız için.

görüşme talep formu, pronsa telekom, eposta, hizmetlerimiz bölümlerini ayrıran silik gri çizgiler birbirinden farklı ölçülerde sanırım, özellikle ilki..

bunlar gözüme takıldı..

çalışmalarınızda başarılar..

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Pronsa yazısı fonda yok sadece şekiller çalınmasın diye üstüne yazdım öylesine :)
Silik çizgiler farklı değil dikkatli bak sadece en üstteki çizgi biraz daha uzun kalmış düzelttim şimdi.Yazı paragraf sütunlarını düzeltiyorum haklısın.Gde kalın kötü duruyor.Onuda düzelttim.Aynı mavi çizgileri kullandım.teşekkürler

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Görüşme Talep Formu başlığınızın G'si dışında göze batan bir şey görünürlerde yok bana göre. Sade ve hoş bir çalışma olmuş. :) Yalnız şablonunuzun top kısmındaki google adwors orada niye duruyor? Google sizin reklamınızı yapsın siz onun değil. :D Aşağıda zaten bilgileri vermişsiniz bence orada durmasa da olur. Tabii derseniz müşteri kazanma taktiklerimizden biri büyük markaları kullanmak, bilemeyeceğim. :)

Kolay gelsin.

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Oraya hizmetlerimizden bir kaç resim ekledim.Boş gözükmemesi açısından:)E-ticaret için sepet,Google adwords için logosu ve özel yazılım içinde diğer resim.Tşk yorumun için deniz :)

Son düzenleme:

wedat

🌱Yeni Üye🌱
bayağı güzel hocam .. eline sağlık