Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Rectangle Tools ile çizim yapınca içi dolgulu olmuyor , Yardım lütfen :/

QuanesForum

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar resim ekleyince resim görünmüyor sadece çerçevesi [köşeleri çizgi şeklinde] görünüyor. Rectangle tool ile çizim yapıncada aynı şekilde görünmüyor fakat önizleme yapınca düzgün görünüyor . Çizerken görünmesini nasıl sağlayabilirim? Programı kaldırdım tekrar kurdum ayarları sıfırladım olmadı yardım edin lütfen.

51083927682164807013.jpg

siir-delisi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar resim ekleyince resim görünmüyor sadece çerçevesi [köşeleri çizgi şeklinde] görünüyor. Rectangle tool ile çizim yapıncada aynı şekilde görünmüyor fakat önizleme yapınca düzgün görünüyor . Çizerken görünmesini nasıl sağlayabilirim? Programı kaldırdım tekrar kurdum ayarları sıfırladım olmadı yardım edin lütfen.

51083927682164807013.jpg

Sizin ciziminizi taklit etmeye calistim, bende böyle cikiyor.
Cemberi siyah ve ici yesil. Neden sizde öyle oluyor anliyamadim.

banner11.jpg

QuanesForum

🌱Yeni Üye🌱
Sizin ciziminizi taklit etmeye calistim, bende böyle cikiyor.
Cemberi siyah ve ici yesil. Neden sizde öyle oluyor anliyamadim.

banner11.jpg

7.kaldırışımda altta tercihlerle kaldır seçeneğini farkettim ve öyle kaldırıp tekrar kurdum sorun düzeldi.

Size bir kaç soru sormak istiyorum :)

gösterdiğim sitedeki bannerı nasıl yapacağımı hala anlamadım . Sizin videonuzdaki banneri yaptım çok kolay bir şekilde ve çalıştı.Fakat bu sitedeki bannerda photoshoptan yardım alınmış sanırım.Bende yazı ve renkleri photoshoptan adobe flasha atarak bu sitedeki gibi mause üstünde durduğu sürece efeck başlayan ve süren üzerinden mause çekilince eski haline dönen bir şey yapmak istiyorum.

Anlattıklarınızı öğrendikten sonra konulaştırıp adınıza bir başlık açabilirim herkes faydalanır.

siir-delisi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bannerdeki yazi meselesini demistin herhalde.
Biraz denedim ve bundan iyisine simdilik tecrübem yetmiyor usta.
https://s1.directupload.net/images/110327/vv2m7g44.swf

Normalinde calisiyor ama bazi güvenilir calismiyor, üstüne gelinip renk degisimi bitmeden birakilirsa kaliyor ve üstüne tekrar gelirse kücceliyor.
Movieclipin alt framelerini yönetemedim, action 2 de root ile seviyeler basamaklar asiliyordu, bunda baya denedim ama %80 isteneni uygulayabildim.

Saygilar

QuanesForum

🌱Yeni Üye🌱
Saol kardesim düsünmen yeterli , baya uğraştın benimle.

QuanesForum

🌱Yeni Üye🌱
Bannerdeki yazi hareketini cözdüm

Görsel anlatimi assagidaki linke upload ettim

https://s7.directupload.net/images/110330/w56ue2c6.swf

Kolay gelsin

Kardeş ne diceğimi bilmiyorum , Allah razı olsun.

Bende yapamadm diye üzülüyordum meğerse benim için uğraşıyormuşsun.

Siteme yaptığın katkıdan dolayı teşekkürler.Şimdi biraz uğraşıp güzel bir şeyler çıkartayım. Tekrar çok çok teşekkürler :smile:

siir-delisi bu nicki unutmayacağım :)

QuanesForum

🌱Yeni Üye🌱
Benim elimde tokmak balyoz, sizin elinizde tokmak fircaya dönüsmüs.

Bu usta isi olmus.

İltifat için teşekkürler , sizin öğrettiklerinizie grafik kattım sadece.Siz hızlı olsun diye basit yapmışsınız.Aynı şey aslında . Tekrar çok teşekkürler :)