Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ARAKDAŞLAR RESİMLERDEKİ ARKA FONLARI NASIL YAPABİLİRİM Bİ TÜRLÜ İSTEDİĞİMİ YAKALIYAMADIM HEP BİR EKSİKLİK OLUYOR. (BAŞLIKDA KELİME HATASI YAPTIM KUSURA BAKMAYIN REDİMDEKİ SONU DEĞİL RESİMDEKİ FONU)
Önce resmi katmanlara ayırıp (Resimdeki gibi 4 katmana) daha sonra CTRL + L tuşlarıyla bu katmanların arkaplanlarına renk verebilirsin. Bu sadece bir yöntem.
buna benzer texture bul internettten sonra ps de aç yeni katman oluştur istediğin renkle boya ve katman modlarıyla oyna.ya da direk texture üzerinde ctrl+u ile renklendirme yaapbilirsin.
buna benzer texture bul internettten sonra ps de aç yeni katman oluştur istediğin renkle boya ve katman modlarıyla oyna.ya da direk texture üzerinde ctrl+u ile renklendirme yaapbilirsin.
Önce resmi katmanlara ayırıp (Resimdeki gibi 4 katmana) daha sonra CTRL + L tuşlarıyla bu katmanların arkaplanlarına renk verebilirsin. Bu sadece bir yöntem.
son çağre olarak resmin üzerinden oynama yaptım pek beyenmesemde 1 kaçtanede alternatif yaptım ama dediğim gibi arka planı yeniden yapma taraftarıyım texture dediğiniz kırışmış kağıt deseni ise 2 resmimde onları uyguladım ama orjinal bişeyler yapmak istiyorum. "bu arada mavi olan resim de buzlanma kırmızı resim sıcaklığı yeşil resim doğayı sarı resimde sonbaharı simgeliyor sanıyorsam 4 mevsimin resme yansıtılmış hali."
Nette ararsan arizstyle(m4 style) diye styles dosyaları buunmakta oynayınca bunu yakalarsın , veya texture kullan buna benzeyen bir sürü texture dolu. deviantart'da.
Ğörsel Anlatım Hazırladım Mantığı çözme Açısından Sedece Yol Gösterici.:smile: Ama Video Boyutu Büyüdü. İndirmek istersen Link,i ekledim 78mb flash video Download Link