Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Redimdeki sonu nasıl yaparım ?

mustafak90

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ARAKDAŞLAR RESİMLERDEKİ ARKA FONLARI NASIL YAPABİLİRİM Bİ TÜRLÜ İSTEDİĞİMİ YAKALIYAMADIM HEP BİR EKSİKLİK OLUYOR. (BAŞLIKDA KELİME HATASI YAPTIM KUSURA BAKMAYIN REDİMDEKİ SONU DEĞİL RESİMDEKİ FONU)

Son düzenleme:

Benzer konular

magicstar

🌱Yeni Üye🌱
Önce resmi katmanlara ayırıp (Resimdeki gibi 4 katmana) daha sonra CTRL + L tuşlarıyla bu katmanların arkaplanlarına renk verebilirsin. Bu sadece bir yöntem.

emre3232

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
buna benzer texture bul internettten sonra ps de aç yeni katman oluştur istediğin renkle boya ve katman modlarıyla oyna.ya da direk texture üzerinde ctrl+u ile renklendirme yaapbilirsin.

mustafak90

🏅Acemi Tasarımcı🏅
son çağre olarak resmin üzerinden oynama yaptım pek beyenmesemde 1 kaçtanede alternatif yaptım
ama dediğim gibi arka planı yeniden yapma taraftarıyım texture dediğiniz kırışmış kağıt deseni ise 2 resmimde onları uyguladım ama orjinal bişeyler yapmak istiyorum.
"bu arada mavi olan resim de buzlanma kırmızı resim sıcaklığı yeşil resim doğayı sarı resimde sonbaharı simgeliyor sanıyorsam 4 mevsimin resme yansıtılmış hali."

Photo Album - Imgur

gulli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
vk.com
Arkadaşım O Arkaplan Texture Değil İçiçe Geçmiş Ağaç Kümesi
Şöyle Acele Birşeyler yaptım Mantık Anlaşılsın diye

rCQzB.jpg

Imortall

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gulli nasıl yaptıgınla ilgili ders olarak verir misin ? güzel yapmışsın tbrkler

eFq4N

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.e4bilisim.in
Nette ararsan arizstyle(m4 style) diye styles dosyaları buunmakta oynayınca bunu yakalarsın , veya texture kullan buna benzeyen bir sürü texture dolu. deviantart'da.