Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Reklam Ajansına Corel Bilen

sensei01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İstanbul Büyükçekmece'de Reklam firmasına Corel draw bilen(tercihen+Photoshop) , reklam, tabela , we tasarımı konularında yetiştirilmek üzere stajyer alınacaktır.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

duru3479

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bağcılarda ikamet ediyorum..grafikerlik kursunu bitirdim deneyim kazanmak ve kendimi geliştirmek için bu işe ihtiyacım var..Sema Yıldırım..semamfb@hotmail.com (corel,photoshop,freehand üzerine eğitim gördüm..)

duru3479

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kursu bitirdim fakat iş deneyimim yok corel+photoshop+freehand üzerine eğitim aldım kendimi geliştirmek için bu işe ihtiyacım var ..bağcılarda ikamet ediyorum..semamfb@hotmail.com Sema Yıldırım

B-RoCK

🌱Yeni Üye🌱
Beykentte ikinci öğretim grafik okuyorum beylikdüzünde okuluma yakın ilgilenebilirim !!!!

duru3479

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kurs eğitimi aldım fakat henüz iş deneyimim yok hem kendimi geliştirmek hemde işi öğrenmek adına sizinle çalışmak isterim semamfb@hotmail.com

ali_akgün

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba

İlanıız güncelmi...

Bildiğim programlar,
photoshop,llustrator,indesing,freehand,CorelDraw,Quark,
web tasarım üzerine bildim programlar,Dreamweaver,flash
email:gecekumsali@hotmail.com
0543 563 13 77

tyreese

🌱Yeni Üye🌱
grafikerlik kursunu bitirdim deneyim kazanmak ve kendimi geliştirmek istiyorum (corel draw,photoshop,freehand,ilüst. üzerine eğitim gördüm..) t.gundog@hotmail.com

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
grafikerlik kursu bitiren grafiker mi oluyor...:D tamam bende gidimde grafiker olayım...
İlan hakkında daha fazla ayrıntı veriniz lütfen...!

mayk_31

🌱Yeni Üye🌱
Bn ilgiLeniyom Corel + PhotoShop + Illustrator kulalnmasını biliyom İlk KullanDığım Corel 5 idi :) msn Adrsi mayk_31@msn.com

worldly

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrb adım cemal 05319575558 bu numaram cemal_huner@windowslive.com buda adresim istediğiniz programları biliyorum ve bu işle ilgileniyorum ulaşırsanız sevinirim

worldly

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrb adım cemal 05319575558 bu numaram cemal_huner@windowslive.com buda adresim istediğiniz programları biliyorum ve bu işle ilgileniyorum ulaşırsanız sevinirim

worldly

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mrb ben Cemalettin

Temel web tasarım ve grafik tasarım eğitimini aldım.Şimdi ileri seviye eğitim almaya başladım ama aynı zamanda piyasaya da adım atmak istiyorum. Bu yüzden siz değerli iş verenlerle çalışmak isterim.

Adobe photoshop cs5 (orta )

Corel Draw x4 (orta)

Macro media freehand MX11(orta)

Quark Xpres (orta )

Gsm:05319575558

Gsm2:05426574397

e mail :cemal_huner@windowslive.com

Ulaşırsanız sevinirim serin kalın

worldly

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mrb ben Cemalettin

Temel web tasarım ve grafik tasarım eğitimini aldım.Şimdi ileri seviye eğitim almaya başladım ama aynı zamanda piyasaya da adım atmak istiyorum. Bu yüzden siz değerli iş verenlerle çalışmak isterim.

Adobe photoshop cs5 (orta )

Corel Draw x4 (orta)

Macro media freehand MX11(orta)

Quark Xpres (orta )

Gsm:05319575558

Gsm2:05426574397

e mail :cemal_huner@windowslive.com

Ulaşırsanız sevinirim serin kalın