Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Renksan Ajans Kartvizit Çalışması

slmmm

🌟Usta Tasarımcı🌟
renksanri7.jpg

arkadaşlar değerli yorumlarınızı bekliyorum olumsuzda eleştirilere açığım

Ebru ANIL

🏆Pro Tasarımcı🏆
kanımca pek içacıcı olmamış arkadaşım
bence biraz daha çalışmalısın
hayal ürünü sanırım çalışmanız
bence bir logo çalışın önce
daha sonrada kartvizit düzenlemesi
bu arada firma ismi rensan diye
renkli çalışmanıza gerek yok
saygılarımla...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Başlığınız içeriği kısaca ifade etmelidir. Lütfen forum kurallarını okuyunuz. Başlık tarafımca değiştirilmiştir.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Biraz daha çalışmayla daha iyi şeyler çıkacağına eminim. Ebru'ya logo konusunda hem katılıyor hem de katılmıyorum. Eğer firma logo istediyse bu size aitse biraz daha çalışmanız gerekiyor. Yok istemedilerse logo yapma gibi bir şeye gerek yok. Ancak durum ne olursa olsun farklı çalışmalar daha iyi olabilir. Mesala bu biraz dağınık görünüyor. Bu dağınıklığa rağmen fazlaca boş da görünüyor. Göz doldurmayı başaracak yeni çalışmalarınız. Ben eminim iyi çalışmalar.

slmmm

🌟Usta Tasarımcı🌟
tş ederim ama renksan yazısını logo olarak kullanıyolar

Biraz daha çalışmayla daha iyi şeyler çıkacağına eminim. Ebru'ya logo konusunda hem katılıyor hem de katılmıyorum. Eğer firma logo istediyse bu size aitse biraz daha çalışmanız gerekiyor. Yok istemedilerse logo yapma gibi bir şeye gerek yok. Ancak durum ne olursa olsun farklı çalışmalar daha iyi olabilir. Mesala bu biraz dağınık görünüyor. Bu dağınıklığa rağmen fazlaca boş da görünüyor. Göz doldurmayı başaracak yeni çalışmalarınız. Ben eminim iyi çalışmalar.

evet haklısın ama kartta çok boşluk var neyle doldursam düşünceside bence yanlış saygılar

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Bahsettiğim boşluk öyle boşluk değil. Göz doldurmuyor anlamındaydı. Yoksa kartın üzerinde sadece bir isim yazmayla bile göz doldurulabilinir.

slmmm

🌟Usta Tasarımcı🌟
kanımca pek içacıcı olmamış arkadaşım
bence biraz daha çalışmalısın
hayal ürünü sanırım çalışmanız
bence bir logo çalışın önce
daha sonrada kartvizit düzenlemesi
bu arada firma ismi rensan diye
renkli çalışmanıza gerek yok
saygılarımla...

yorumun için tş ederim sizlerin fikirleri benim için çok değerli

önemli birşeyi unuttum bu kart 5 dakika içinde yapılmış bir kart

slmmm

🌟Usta Tasarımcı🌟
önemli birşey daha unutmuşsun o da grafikerliğin bu kadar ucuz ve basit olmadığını

arkadaşım çok kırıcı bir yapın var galiba bu kadar ağır konuşmana gerek yoktu ben grafikerliği basite falan almıyorum bir çalışma yaptım sizinle paylaşmam suç mu gönderdim beğenmiye bilirsin gayet normal zevklerle renkler tartışılmaz bende bir başkasının yaptığı çalışmayı bğenmedim ama asla senin gibi yorum yapmadım madem beğenmedini varsayalım diyebilirsin arkadaşım şöle yapsan daha iyi olur yada böyle yapsan daha iyi olur diyebilirdin biraz daha olumlu düşünmekte yarar var saygılar...

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
arkadaşım çok kırıcı bir yapın var galiba bu kadar ağır konuşmana gerek yoktu ben grafikerliği basite falan almıyorum bir çalışma yaptım sizinle paylaşmam suç mu gönderdim beğenmiye bilirsin gayet normal zevklerle renkler tartışılmaz bende bir başkasının yaptığı çalışmayı bğenmedim ama asla senin gibi yorum yapmadım madem beğenmedini varsayalım diyebilirsin arkadaşım şöle yapsan daha iyi olur yada böyle yapsan daha iyi olur diyebilirdin biraz daha olumlu düşünmekte yarar var saygılar...

dikkat ederseniz ben çalışmanıza yorum yapmadım iyi yada kötü olmuş bu çokta önemli değil sadece 5dk da yapılan bir ajans kartvizitinin işinize olan saygısızlığınızı gösterdiğini ve bu işin artık yerlerde sürünmeye başladığını belirtmek istedim

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
dikkat ederseniz ben çalışmanıza yorum yapmadım iyi yada kötü olmuş bu çokta önemli değil sadece 5dk da yapılan bir ajans kartvizitinin işinize olan saygısızlığınızı gösterdiğini ve bu işin artık yerlerde sürünmeye başladığını belirtmek istedim

Çok haklısın hocam. Başka denecek laf bulamadım!