[CENTER]rent a car firması için yapmış olduğum kartvizit çalışmasıdır.. saygılar..
umutAcar 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 16 Ara 2008 Mesajlar 76 Tepkime puanı 3 Yaş 39 Web sitesi www.umutacar.org 7 Nis 2009 #1 rent a car firması için yapmış olduğum kartvizit çalışmasıdır.. saygılar.. Son düzenleme: 7 Nis 2009
N N/11 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 2,184 Tepkime puanı 23 7 Nis 2009 #2 çalışmanız gözükmüyor.Cmyk yüklemiş olabilirsiniz
umutAcar 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 16 Ara 2008 Mesajlar 76 Tepkime puanı 3 Yaş 39 Web sitesi www.umutacar.org 7 Nis 2009 #3 mehmetsoy' Alıntı: çalışmanız gözükmüyor.Cmyk yüklemiş olabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... düzeltildi...
mehmetsoy' Alıntı: çalışmanız gözükmüyor.Cmyk yüklemiş olabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... düzeltildi...
N N/11 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 2,184 Tepkime puanı 23 8 Nis 2009 #4 sade ve hoş bir kartvizit olmuş bence eline sağlık.sağ taraftaki koyu gri kırmızının simetriğinde de giderse hoş durabilir bence
sade ve hoş bir kartvizit olmuş bence eline sağlık.sağ taraftaki koyu gri kırmızının simetriğinde de giderse hoş durabilir bence
Nihat BAYSAL Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 14 Kas 2007 Mesajlar 7,135 Tepkime puanı 133 Yaş 53 8 Nis 2009 #5 mehmetsoy' Alıntı: sade ve hoş bir kartvizit olmuş bence eline sağlık.sağ taraftaki koyu gri kırmızının simetriğinde de giderse hoş durabilir bence Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum.Simterik değil.Nu da hallederseniz çok başarılı çalışma olacak.
mehmetsoy' Alıntı: sade ve hoş bir kartvizit olmuş bence eline sağlık.sağ taraftaki koyu gri kırmızının simetriğinde de giderse hoş durabilir bence Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum.Simterik değil.Nu da hallederseniz çok başarılı çalışma olacak.
sercan001 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 23 Eyl 2007 Mesajlar 115 Tepkime puanı 1 8 Nis 2009 #6 aslında bu halide güzelde. daha fazla şeyde denenebilr.
D designerisa 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 14 Tem 2007 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 9 Nis 2009 #7 güzel çalışma başarılar
T.L.Y. 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 6 Ara 2007 Mesajlar 43 Tepkime puanı 0 Yaş 35 10 Nis 2009 #8 mehmetsoy' Alıntı: sade ve hoş bir kartvizit olmuş bence eline sağlık.sağ taraftaki koyu gri kırmızının simetriğinde de giderse hoş durabilir bence Genişletmek için tıkla ... bencede koyu gri kırmızının simetriğinde giderse daha hoş durur..güzel çalışma olmuş beğendim..eline sağlık..
mehmetsoy' Alıntı: sade ve hoş bir kartvizit olmuş bence eline sağlık.sağ taraftaki koyu gri kırmızının simetriğinde de giderse hoş durabilir bence Genişletmek için tıkla ... bencede koyu gri kırmızının simetriğinde giderse daha hoş durur..güzel çalışma olmuş beğendim..eline sağlık..