Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

resim eklemek için yardım

fantaa

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar merhaba.
bir dergi çıkarıyoruz ciddi bi çalışma olacak.
şimdi biz kendi içimizde dergide kullanacağımız fotoğraflar vs seçerken her fotoğrafı kullanabileceğimizi düşünmüyoruz.hani şimdi internetten bulduğumuz her fotoğrafı kullanabilir miyiz?
kullanamayız diye dusunuyoruz.şimdi mesela bi karikatür bulduk bunu direk dergiye koyamayız diye dusunuyoruz?bunun prosedürü nedir acaba?
Paylaş

Benzer konular

serkanbens

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İnternetten indirdiğiniz resmi kullanabilirsiniz. Tabiki resim ararken büyük boyutları seçmelisiniz.Bazı resimlerde örneğin çözünürlüğü 1600x900 olan bir resim tam sayfa olarak kullanabilirken 1600x900 çözünürlüğü olan bir diğer resmi kullanamayabilirsiniz. Bunu Photoshopta açıp kontrol etmeniz gerekir.Tabiki cmyk çevirmesi, renklerini ayarlaması da bunun içinde.

fantaa

🌱Yeni Üye🌱
çok teşekkür ederim ilk siz yazdınız ve ben saatlerdir cevap bekliyorum:) çok sağolun.
benim asıl merak ettiğim şimdi kendim indesıgnde dergiyle ilgili çalısıyorum ama dediğim gibi internetten önüme gelen resmi kullanıyorum.dergi çıktığında bu resimleri kullanamazsın bu benim resmim falan gibi şeyler çıkmaz değil mi karşıma asıl sorum bu idi:) çooook teşekkür ederim:)

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
çok teşekkür ederim ilk siz yazdınız ve ben saatlerdir cevap bekliyorum:) çok sağolun.
benim asıl merak ettiğim şimdi kendim indesıgnde dergiyle ilgili çalısıyorum ama dediğim gibi internetten önüme gelen resmi kullanıyorum.dergi çıktığında bu resimleri kullanamazsın bu benim resmim falan gibi şeyler çıkmaz değil mi karşıma asıl sorum bu idi:) çooook teşekkür ederim:)

çıkabilir... mesala karikatür, yapana ulaşmanızda fayda var... fotoğrafların çoğunu biz de kullanıyoruz ama bulduğunuz siteye girip bir bakın copyright vs. var mı?