Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu resmi t-shirt dizayn sitelerinde kullanıcam. Ama resmin boyutu çok küçük. Acaba bu resmi photosoptan çözünürlüğü bozulmadan büyütme imkanı varmı? Bende photoshop programı yüklü değil, eğer oluyorsa yardımcı olurmusunuz.
bitmap bir nesne olduğundan büyütünce bozulacaktır arkadaşım...sana tavsiyem, illustrator gibi çizim programında vektör hale getirebilirsin...illustrator da yapamam dersen photoshop biliyorum diyorsan ps de yapabilirsin pek de zor değil bana göre açacaksın photoshopta pen tool aracıyla ve brushlarla çizmeye başlayacaksın...kolay gelsin
arkadaşlar tişörtü sipariş ederken sorunlar çıktı. Resmin çözünürlüğünün kötü olduğunu söylediler. Bende geçenlerde resmin daha iyi çözünürlüklü şeklini buldum.
bunu 900x900 ve arkası saydam şekilde büyütebilirmisiniz.
Gri zemine göre basıcam, nerd yazısındaki gölge kalsın. Birde resmin kenarları biraz kötü duruyor.
Orjinal resmindeki şirinin şapkasında biraz siyahlık var. Onuda eklersen çok güzel olur. Çok şey istedim biraz zahmet olucak. Bu arada resmin çözünürlüğünün düzeltilmesi iyi olmuş.
bence yardımcı olan arkadaşlar nasıl yaptıklarını da anlatırsa iyi olur. yoksa bir ekip kurup bütün büyütlülmesi gereken resimleri onlara yollarız :smile: bu da iyi olmaz kanımca.
arkadaşlar iki sırrı var resmi birden 100 den 4000 pixele çıkarmıcaksınız. asamalı olarak 100-200-400-800-1000 değerlerine getirin image size ı en son vazgeçilmezim olan eklenti (pshop u kurar kurmaz hemen yüklerim ilk iş) imagenomic noiseware professionel eklentisi. tüm iş bu.