Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Resmi büyütme

fregrom

🌱Yeni Üye🌱
450cw.jpg

Bu resmi t-shirt dizayn sitelerinde kullanıcam. Ama resmin boyutu çok küçük. Acaba bu resmi photosoptan çözünürlüğü bozulmadan büyütme imkanı varmı? Bende photoshop programı yüklü değil, eğer oluyorsa yardımcı olurmusunuz.

Son düzenleme:

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
bitmap bir nesne olduğundan büyütünce bozulacaktır arkadaşım...sana tavsiyem, illustrator gibi çizim programında vektör hale getirebilirsin...illustrator da yapamam dersen photoshop biliyorum diyorsan ps de yapabilirsin pek de zor değil bana göre açacaksın photoshopta pen tool aracıyla ve brushlarla çizmeye başlayacaksın...kolay gelsin

1965seyfo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bi Bak Kardeşim İşine Yarar Belki 800x800

graphic1li.jpg

fregrom

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar tişörtü sipariş ederken sorunlar çıktı. Resmin çözünürlüğünün kötü olduğunu söylediler. Bende geçenlerde resmin daha iyi çözünürlüklü şeklini buldum.

nerdsmurf.png

bunu 900x900 ve arkası saydam şekilde büyütebilirmisiniz.

muhammed008

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım siyah üzerine mi basacaksın bu resmi. o zaman bu yaptığım uygundur yoksa söle o zemine göre hazırlayalım.
resmibytmecopy.png

fregrom

🌱Yeni Üye🌱
Gri zemine göre basıcam, nerd yazısındaki gölge kalsın. Birde resmin kenarları biraz kötü duruyor.
nerdssas.png

Orjinal resmindeki şirinin şapkasında biraz siyahlık var. Onuda eklersen çok güzel olur. Çok şey istedim biraz zahmet olucak:D. Bu arada resmin çözünürlüğünün düzeltilmesi iyi olmuş.

deniz bahtiyar1

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence yardımcı olan arkadaşlar nasıl yaptıklarını da anlatırsa iyi olur. yoksa bir ekip kurup bütün büyütlülmesi gereken resimleri onlara yollarız :smile: bu da iyi olmaz kanımca.

muhammed008

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar iki sırrı var resmi birden 100 den 4000 pixele çıkarmıcaksınız. asamalı olarak 100-200-400-800-1000 değerlerine getirin image size ı en son vazgeçilmezim olan eklenti (pshop u kurar kurmaz hemen yüklerim ilk iş) imagenomic noiseware professionel eklentisi. tüm iş bu.