Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dosyalar mevcut olabilir ben adres kopyala yapıştır hesabı foruma yükleme yapmıyorum yüklediğim tüm fotolar ve dosyalar kendi rapidime upload ederek yüklediklerimdir yoksa sitedeki bazı üyeler gibi linki kopyala yapıştır yapsam hergün 500 konu açarım foruma her ay rapid ve netloada para ödüyorum ve bu yüklemeleri forumda paylaşıyorum resimlerin mevcut olması farketmiyor artık ölmeyen linklere bakılıyor forumda konu açmışın 2 gün sonra linkler ölmüş olmuyor yani benim forumda 1 senelik linklerim var hala çalışıyor forumada 05-03-2008 tarihinden beri üyeyim ilgine teşekkürler
dikkatini çekerim benim hesapda premium rapidde istersen free user indirmeyi dene link kırılacakmı kırılmayacakmı hani inanmıyosan test et benim paylaşımlarımda da kopyala yapıştır asla mevcut değildir hayırlı akşamlar
dikkatini çekerim benim hesapda premium rapidde istersen free user indirmeyi dene link kırılacakmı kırılmayacakmı hani inanmıyosan test et benim paylaşımlarımda da kopyala yapıştır asla mevcut değildir hayırlı akşamlar