Anlaşılan kimse rock ya da heavy m e t a l (sansürlüyo meret arasına boşluk koydum) dinlemiyor

) meydan bana kaldı tabii hangi gruplar var beleş bilet var mı konser nerde bunları yorumlarımdan sonra özelime mail atarsın

) Başta biz rockçılar (eskidendi tabii şimdi haber bile izliyemiyorum) öyle renkli jan janlı şeylerden pek hoşlanmayız genelde hepimizin 5 -10 tane siyah tişörtü olur bu durumda sağdaki 3 logo sizlere ömür

yani ana renk siyah, soldaki logoların da ayakta duran vatandaşlar blues havası vermiş sanki parliament blues festivali için saklayabilirsin onları

eee geriye kaldı bi tane onunda yazı rengini tutmadım turquaz sanırım onuda sea ya uygun alttaki mavi renkten yaparsan 2008 in oralara izmir istanbul (ankara olmaz orda sea yok

) ) gibi yer belirtirsen zaten parlatmışsın süper olur valla. ama siyahı 50 40 40 100 ver ki basıldımı zayıf kalmasın. benim bileti de unutma hepsi güzel ama tercihim 1 numara. sen de onu beğenmiş olmalısın ki en başa koymuşsun. benim taktik müşteriye okeyletirken iyiler öne uyduruklar alta

)) Kolay gelsin dostum. Saygılar
yaa bi de şu parlamayı biraz kırsan diyorum

) çok sert durmuş