Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sakız kutusu ambalaj tasarımım

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Bu benim sınav işim ve ilk ambalaj tasarımım ama daha teslim etmedim eksik yanlarımı söylerseniz çok sevirim her türlü eleştiriye açığım... şimdiden teşekkürler.
nilgnersoykopya.jpg

Benzer konular

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
*yeni, dolu dolu meyve keyfi ve con con yazı karakterleri çok sıradan olmuş,
bunların yerine tasarımınıza uygun daha hareketli karakterler kullanmanızı tavsiye ediyorum.
*İçindekiler kısmını Siyah Düz ve ince karakterle, içindekiler başlığını ise aynı karakterin bold u ile yazarsanız daha gerçekçi olacaktır
*Barkotunuzun ilk üç rakamı (Türk Malı ise, ki Muhtemelen Türk Malı, yazıların hepsi türkçe) 869 olmalıdır.
*Barkotun bulunduğu yankörükte üst alan çok boş kalmış
oraya, Con con yazınızı yada logonuzu, küçültüp ekleyebilirsiniz
iyi çalışmalar ve başarılar dilerim

Grafik Canavarı

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.niziphalkinsesi.com
birazdaha canlandırman gerekiyor özellike yazı karekterleri ve renkler beyaz yerlere gölgeli renkli bi fon verebilirsin

sınavda başarılar

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
*yeni, dolu dolu meyve keyfi ve con con yazı karakterleri çok sıradan olmuş,
bunların yerine tasarımınıza uygun daha hareketli karakterler kullanmanızı tavsiye ediyorum.
*İçindekiler kısmını Siyah Düz ve ince karakterle, içindekiler başlığını ise aynı karakterin bold u ile yazarsanız daha gerçekçi olacaktır
*Barkotunuzun ilk üç rakamı (Türk Malı ise, ki Muhtemelen Türk Malı, yazıların hepsi türkçe) 869 olmalıdır.
*Barkotun bulunduğu yankörükte üst alan çok boş kalmış
oraya, Con con yazınızı yada logonuzu, küçültüp ekleyebilirsiniz
iyi çalışmalar ve başarılar dilerim

hmm..yazı karakterlerini yeniden gözden geçirmeliyim sanırım haklısınız boş kısmıda dediğiniz gibi tamamlıcam.Barkod kısmını gerçekten bilmiyordum üstünde durmadım ama öğrenmem iyi oldu onuda değiştiricem...ilginize teşekkürler...

Son düzenleme:

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
birazdaha canlandırman gerekiyor özellike yazı karekterleri ve renkler beyaz yerlere gölgeli renkli bi fon verebilirsin

sınavda başarılar

evet yazı karakterlerinde oynamalar yapmam gerekiyor ama bi çok fon denedim hiçbiri uymadı gözüme iyi görünmedi yada doğru fon değildiler yine denemeler yapıcam teşekkürler..

egemen1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hoş olmuş ilk ambalaj işi olmasına karşı eline sağlık

ahmetgunes1

🌱Yeni Üye🌱
- yeni yazısı kutunun arkasına yazmışsın
- üst kapak kapanınca concon yazısını kapatacaktır
- yapıştırma cok buyuk olmuş ve kırmızı renk olmaz kutunun rengını devam ettırmelısın
- üst kilit kısa gibi görünuyo ve kırmızı olmasa daha iyi olur
- ust kapakta cilekleri gommeden devam ettir yeri kalsın yeni yazısını diğer tarafa al
- birde yazı karaterleri okunaklı değil sanki
tasarım fena değil tebrik ederim

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
- yeni yazısı kutunun arkasına yazmışsın
- üst kapak kapanınca concon yazısını kapatacaktır
- yapıştırma cok buyuk olmuş ve kırmızı renk olmaz kutunun rengını devam ettırmelısın
- üst kilit kısa gibi görünuyo ve kırmızı olmasa daha iyi olur
- ust kapakta cilekleri gommeden devam ettir yeri kalsın yeni yazısını diğer tarafa al
- birde yazı karaterleri okunaklı değil sanki
tasarım fena değil tebrik ederim

-üst kapak kapanınca alttaki yazı yerine kapaktaki yazı görünecek yine onun devamı olarak düşünmüştüm.
-renkleride değiştirdim sanırım böyle daha iyi oldu.
-yeni yazısınıda diğer tarafa aldım ama çilekleri gömmeden devam ettirmem gereken kısmı anlayamadım.
-karakterleride değiştirmeye çalıştım..bu da son hali..
ilginize teşekkürler...
nilgnersoy1psd.jpg

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
moralini bozmak istemem nilgün ama çalışma yaparken empati kurman gerek. insanın yaptığı işe kusur bulması zordur ama şunu dene. markete gittin sakız alacaksın bu kutu seni cezbedermi ürünü sattırırmı?? çalışmanda çok odak noktası var bakarken heryere takıldım bu demektirki uyumsuzluk söz konusu. renkler ve tipografiye dikkat etmelisin ayrıca sakızın yansımalarınıda düzeltmen gerek

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
moralini bozmak istemem nilgün ama çalışma yaparken empati kurman gerek. insanın yaptığı işe kusur bulması zordur ama şunu dene. markete gittin sakız alacaksın bu kutu seni cezbedermi ürünü sattırırmı?? çalışmanda çok odak noktası var bakarken heryere takıldım bu demektirki uyumsuzluk söz konusu. renkler ve tipografiye dikkat etmelisin ayrıca sakızın yansımalarınıda düzeltmen gerek

Moralim bozulmadı.. zaten içime birşeyler sinmediği için fikir almak istedm daha iyi bi hale nasıl getirebilirim diye uğraşıyorum yorumlar yardımcı oluyor daha vaktim var sanırım halledbilirim yada başka birşey yapabilirim..dikkate alıcam teşekkürler..

noyfa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk çalışmaya göre fena degil. umarım iyi bir not alırsın.