Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar Sarıyer Börekçisinin Logosu Lazım buyuk olcekte yapılacagı için internet ortamında bulamadım yardımlarınız için şimdiden teşekur ederim:iloveyou:
orası nereymiş? arkadaşım karıştırdın sanıyorum bazı şeyleri; pepsi logosu ister gibi sariyer borekçisi logosu istenmezki, bende bizim bakkal hayrettinin logosunu isteyeyim bari şaka bi yana bence kendin çiz.
aynisini bende düsündüm ?? bazen ikircikte kaliyorum buraya bazi arkadaslar sadece tek tarafli paylasim icin üye oluyorlar diye düsünmekten alamiyorum kendimi..hep bana, rebbena misali tam cizmeye karar vermistim senin yazini görünce kal geldi :wink:
aynisini bende düsündüm ?? bazen ikircikte kaliyorum buraya bazi arkadaslar sadece tek tarafli paylasim icin üye oluyorlar diye düsünmekten alamiyorum kendimi..hep bana, rebbena misali tam cizmeye karar vermistim senin yazini görünce kal geldi :wink:
Tek taraflı paylaşım? çizmeye karar verdiysen çizeceksin arkadaşım..Çizemeden boş yere laf koyup gitmeyeceksin..Kimin ne için üye olduğuna gelince kime sorsan farklı cevaplar gelecektir..O yüzden sıkma kendini yap işini..hade kolay gelsin..
buyur arkadaşım aradığın bu olmalı. bende baya bi işlerini yapmıştım zamanında cdr ve yüksek çözünürlük jpeg. yeterli olur sanırım. psd istersen onuda veririm.
buyur arkadaşım aradığın bu olmalı. bende baya bi işlerini yapmıştım zamanında cdr ve yüksek çözünürlük jpeg. yeterli olur sanırım. psd istersen onuda veririm.