Neler yeni

Savaşa hayır cd tasarımı

guvenmx

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sukrucerci.com
Savaşa Hayır adlı seri çalışmalarımın CD tasarımı

Savaşın etkilerini azatlmak ve duyarlı bir toplum oluşturmak için yapmış olduğum savaşa hayır adlı çalışmalarımdan cd tasarımını sizlerle paylaşmak istedim.

1) Savaşın etkisini belitmek gerek. Burda savaş ortamının olmaması, savaş olmamış bir ortamda savaş madurlarının yakarışıyla bir bütünlük sağlamaya çalıştım. savaşsız ortamda savaşın etkileri dersem daha açık ve net olur sanırım.

2) Gördügünüz gibi gri ve beyaz tonlar hakim saflık sadelik ve sukunet hakim. bunu fondaki fotoğrafla bütünleştirerek savaşa hayırı söyleyen bu günün insanlarıdır. fotoğrafta artık birşeylere sessiz kalmamak gerektiğini ve kendimizin bişeyler yapması gerektiğini vurgulamakla başladık. bunuda tipografi ile bütünleştirerek saha güçlü ve etkili kıldık.

3) Barış şarlıkarıda düzeni bozmayacak şekilde yerleştirilmiştir.

4) Ünlü şarkıcılardan bazılarının barış adlı şarkılarının isimleriyle bir düzen olması açısından kımaş kıvrımını baz alarak tipografi bütünlük sağladı.

5) Bu prpjeyi bir Düşünce dernegiyle bütünleştirmek istedim ve Atatürkçü Düşünce derneginin bu iş için gayet iyi kuruluş olacagının kanısına vardım.

6) Bende bu duruma savaşa hayırı desteleyecek onu anlatacak, halkın birlik baraberligine güç katan bir çalışmayla desteklerdim. hemen Atatürkçü düşünce derneginin yanında. alt kısımda da büyük bir örnegini göstermiş bulunuyorum.

daha çok yalızması gerekiir ama sıkmak istemem sizi.

SAVAŞA HAYIR

savaahayrcden5.jpg

savaahayrhv0.jpg

Benzer konular

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
konsept güzel düşünülmüş, fakat bir iki önerim olacak. cd ve cd kabı üzerinde ki beyaz yazılar sonradan konmuş gibi duruyor. geçiş efektleriyle bir bütünlük sağlanabilir, ama düşünce olarak çok güzel :) kolay gelsin.

guvenmx

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sukrucerci.com
Evet öyle olmasını istedim neden derseniz ufak değineyim insan olglu saf doğar ve hiç bir bilgisi yoktur doğumundan itibaren birşeyler öğrenir ve bilir savaşın etkisinide sonradan bilen bir varlık oldugundan onları kendigi gördüğü bildiği şeylere dayanarak sonradan aklında belirlenmesinden dolayı söleme döker kendisini. bundan dolayıdır böyle kullanmam.

gezergrafik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
iyi düşünülmüş ve iyi tasarlanmış verdigi mesaj etkileyici
teşekkürler eline sağlık

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Görsel fotoğrafı sizinmi yoksa başka bir yerden ücretli ya da ücretsiz olarak temin ettiğiniz bir görsel mi?

Altta ki tipografik çalışmanız "SAVAŞA HAYIR" işin ciddiyetini biraz hafifletmemiş mi?

guvenmx

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sukrucerci.com
gezergrafik

Degerli yorum ve düşüncen için teşekürler.

VolkanTEKiN

Görsel forograf arkadaşım tarafından ücretli alınmıştır. onun arşivinden alınmıştır.

belki haklı ola bilirsisinz "SAVAŞA HAYIR" ciddiyeti hafifletmiş ola bilir.
ben bunu toplumun en alt kesiminden en üst kesiminin anlayabileceği bir görsel olmasınız istemem den kaynaklı ola bilir.

yorumunuz ve düşünceniz için teşekkürler.

aliimren

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.aliimren.com
Valla konuya canı gönülden katılıyorum, "SAVAŞA HAYIR" ama çalışma o kadar can alıcı olmamış (BENCE) BARIŞ ve SİLAH KARŞITLIĞI verilebilirdi. Ayrıca beyaz yazı sonradan oraya unutulup da eklenmiş gibi.

guvenmx

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sukrucerci.com
peki kendinizce haklı ola bilirsiniz ama dediginiz gibi yaptığımızı düşünelim... SİLAH ve BARIŞ, BARIŞ VE SİLAH. sence ikisi tartışsa hangisi kazanır bence güçlü olmayan barış kaybeder silah kazanır. sonucunu görmeden konuşmayalım. biz barışcı düşünmeliyiz. sanırım anlata bidim bu durumu.

sonradan konulmuş dediğiniz konuyu ise açıkladım üste. okuyarak yorumu yazarsak sevinirim. şimdi de sizede yazıyorum.

Evet öyle olmasını istedim neden derseniz ufak değineyim insan olğlu saf doğar ve hiç bir bilgisi yoktur doğumundan itibaren birşeyler öğrenir ve bilir savaşın etkisinide sonradan bilen bir varlık oldugundan onları kendigi gördüğü bildiği şeylere dayanarak sonradan aklında belirlenmesinden dolayı söleme döker kendisini. bundan dolayıdır böyle kullanmam.

tekrar teşekkür ederim güzel yorumun için. umarım yanlış anlaşılmıyorumdur açıklayıcı olmam konusunda...