Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Savaştaki Günahsız Çocuklar!! Afiş

Sümeyye

🌱Yeni Üye🌱
Henüz onlar savaş ne bilmiyor.. ve her geçen gün onlar için ölüm oluyor!!
ornekf.jpg

Son düzenleme:
Benzer konular Forum Tarih
Biyolog Afiş Tasarımı 0 915

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Henüz onlar savaş ne bilmiyor.. ve her geçen gün onlar için ölüm oluyor!!

O çocuk dedikleriiz bizden daha çok şeyin farkında ve çok şeyde biliyorlar..Hepimiz ölücez telaşa gerek yok.

Sümeyye

🌱Yeni Üye🌱
evet hepimiz ölücez bunun bende farkındayım ama hergünü bombalarla geçirmek bir çocuk için normal birşey değil hem farkında olsa ne olur..! o bir çocuk

Sümeyye

🌱Yeni Üye🌱
sonay görkem buraya pek takılmadığım için acemiyim biras acele yaptığım için birkaçtane açmış olabilirim bende çok meraklı değilim aynı konuyu 1 kaç kere açmaya ,)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
evet hepimiz ölücez bunun bende farkındayım ama hergünü bombalarla geçirmek bir çocuk için normal birşey değil hem farkında olsa ne olur..! o bir çocuk

Hergünü bombalarla değilde sokakta top oynayarak geçirenlerden farkı yok..Tartışmaya değil işinize odaklanmaya çalışın..Başka memleketlerden başka insanlarla uğraşacağınıza bu memleket içindeki sorunlarla ilgili çalışma yapınki yaptığınız çalışma bir şeye değsin..
Ayrıca foruma resim eklemek için şu konuyu okumaya başlayabilirsin..
https://www.grafikerler.net/foruma-resim-yuklemek-t39675.html
Ve hatta belirli bir arşivleme yapılabilesi içinde sanırım Gazze ile ilgili birşey yaptın..Konuyu uygun yere açmak için Gazze Matemi adında yapılan çalışmaların olduğu kısım var..

Sonay Görkem

👑Efsanevi Grafiker👑
sonay görkem buraya pek takılmadığım için acemiyim biras acele yaptığım için birkaçtane açmış olabilirim bende çok meraklı değilim aynı konuyu 1 kaç kere açmaya ,)

Sümeyye sadece size yardımcı olmaya çalıştım.

Ama merakını Forum Kuralları 'na sakla derim.

Hala ekleyememiş olduğunuz çalışmanızdan ziyade Kurallardan dahi haberiniz yok.

Neyse size iyi forumlar.

Sümeyye

🌱Yeni Üye🌱
yaşadığım yerle ilgili yeterince çalışma yapıyorum siz kafanızı yormayın ,) hem memleketin halini gayet iyi biliyorum
hem işime odaklı olmasaydım böyle birşeye kalkışmazdım fazla polemiğe giremicem sizinle.. Neyse dediğiniz gibi odaklanamadığım işimin başına döneyim

İyi Çalışmalar (creedwar) ;)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bol şans dilerim
(Odaklandığın işi görebilseydik keşke)

Sümeyye

🌱Yeni Üye🌱
sen bu odaklanmaya takılmışsın her grafiker odaklanarakmı yapıyor sanki işini 'bazen biranda geliyor insanın aklına fikir, tasarım mesleğe ait herşey..'

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
sen bu odaklanmaya takılmışsın her grafiker odaklanarakmı yapıyor sanki işini 'bazen biranda geliyor insanın aklına fikir, tasarım mesleğe ait herşey..'

Bu mudur?
Odaklanmaya takılmadım ama sen takılmalısıın..Amaçsız biranda gelen bir çalışma, nedir neresidir kimedir ne içindir belli olmayan bir sunuş, eksik kompozisyon, yanlış font ve uygulama..
Bol şans demiştim ama daha fazlasına ihtiyacınız olacak..
Basılı görsel yayınları takip etmenizi (eğer işinizi önemsiyorsanız) tavsiye ederim.

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
cok ince bır konu heralde bunun ustune mılyonlarca calısma yapılmıştır duyarlılıgın guzel ama kompozısyonun eksık bu bır afiş çalışması ben sadece slogan gordum onun dısında kım ıcın neden yapıldıgını belırtmemişsin ve cok fazla boguyor yazın kayıp calışmanın içinde neredeyse farkedılmeyecek durumda bence bırdaha gozden gecır calışmayı başarılar

Sümeyye

🌱Yeni Üye🌱
sonay görkem yardımın için teşekkür ederim ama bu siteye ait hiç birşey bilmiyorum iş yoğunluğundan girmeye pek vaktim olmuyor yanlış anladıysan özür dilerim ,)

Atlanturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
Benim tavsiyem, her şeyden önce Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanızdan dolayı Türkçemizi doğru kullanmayı öğrenmeniz yönünde olacaktır. Buna mecbursunuz, hepimiz mecburuz. Dilimiz kültürümüzü yüceltir, ki bu bizi Atatürk'ün de bahsettiği muasır medeniyetler mertebesine ulaştıracak olan silahımızdır.

Afişe gelince, beğenmedim değil. Lakin "No War" yazısının oldukça soluk olduğu gözüme ilişti. Bence daha belirgin olmasında fayda var. Bu tabi ki sadece benim görüşümdür.
Saygı ve sevgilerimle...

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
bencede eksik birşeyler var çalışmada

Sümeyye

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar hepinizin yorumları için teşekkür ediyorum tavsiyelerinize uyucam daha iyi çalışmalarla işime devam edicem ,)

marchopasha

🌱Yeni Üye🌱
yazılar daha carpıcı olabilirdi ama afişin bütününde ii görünüyor dediğim gibi yazılar cok zayıf kalmış ve afişte bir eksiklik hissi uyandırıyor. ellerine sağlık kardeşim

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışma genel olarak aynı tonda diyebilirm..ön plana çıkan bişi göremedim..ne görseller ne slogan ne de bilgi..vurgulamak istediğin bölümü ön plana çıkarsaydın daha güzel olrdu..kolay gelsn..başarılar..

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
O çocuk dedikleriiz bizden daha çok şeyin farkında ve çok şeyde biliyorlar..Hepimiz ölücez telaşa gerek yok.

Açıkçası bu yorumunuz beni hayal kırıklığına uğrattı... Ne demek istediğinizi anlayamadım, bana cevap yazmayın çünkü anlamaya da niyetim yok... Neyse...

Çalışmaya döneym... Bence bu çalışmaya gereksiz yüklenilmiş bu denli. Ben oldukça başarılı buldum. Ölüm kokusundan bahseden bir slogana kan yağmuru altındaki bir çocuk çok uygun olurdu. Çocuğu aynı renkte bırakıp lekeleri kan kırmızı yapsaydınız sloganınızla vurucu bir birliktelik sağlanırdı. Beyaz yazıyı tamamen kaldırın bence...Ellerinize sağlık çalışmalarınızın devamını diliyorum.

mustmaster

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben bu forumda herkesin neyin var anlamıyorum herkes saçma sapan bir tartışma peşinde her şeye muhalefet yok bana dostum dedin bana hey dedin vs.vs. arkadaş bir çalışma yapmış keşke yapmasaydım dedirteceksiniz nerdeyse evet hepimiz ölecegiz ozmn oturalımda üstümüze bir bomba düşmesini bekleyelim demi creedwar anlamsız savaşlar için hiç bir şey yapmayalım Sonrada milital olma evlat diyelim