Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sayfaları A4'e çevirme

ebruli3

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Arkadaşlar. Indesign ilk defa kullanarak bir telefon rehberi yaptım. doğru programı mı kullandım emin değilim :) Şimdi ben A4 çıktı alacağım. Her kağıtta bir sayfa olacak. Pdf ye çevirdiğimde 2 sayfayı birleştirdi A3 olarak kaydetti. Bunları A4 nasıl yaparım. Teşekkürler.

Benzer konular

nisay87

🌱Yeni Üye🌱
File menusu adobe pdf preset kısmından export ederken range yazan kısma sayfa numaralarını tek tek girmelisin.. yani her sayfa için o işlemi tekrarlamalısın

ademer27

🌱Yeni Üye🌱
PDF'e export ederken Pages bölümünde spreads var onun seçeneğini kaldır bütün sayfaları tek seferde pdf yap sıkıntın kalmaz

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Sayfaları yanyana görmeniz onların ölçüsünün değiştiği anlamına gelmez... Sadece baskı için yanyana sayfaları algılamanızı sağlar. (facing pages) Dökümanınızı açarken ölçünüz ayarlarınız neyse ister tek tek ister yanyana ölçü aynıdır. Ancak mesala A3 olan bir çalışma için A4 çıktı ayarlarınızı printer ayarlarından yaparsınız. Indesign ile alakalı değildir. Facing Pages olan bir çalışmayı export pdf yaparken spread işaretli olmazsa sayfalar alt alta olur. 5. ay konu ama ek bilgi olsun bakalım....