Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şebnem Ferah Konseri Afiş Çalışmam

OguzOzaslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Piksel hakkında birçok yazı gelecebileceğinin farkındayım.Baya kötüydü anca bu kadar düzeltebildim.
Yorumlarınızı bekliyorum.Bu işe meraklıyım ve malesef acemiyim kendimi geliştirmem için yorumlarınıza ihtiyacım olduğunu düşünüyorum...

Önemli Not:Konser falan hikaye böyle birşey yok aklıma bu geldi bunun hakkında yaptım :D

ebnemferahafi.jpg

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Poster çalışmalarını incelemelisin. Yazı efektlerini kurcalamalı photoshopta layer, lens, level, hue, brush, shape, styles kısımlarını kurcalamalısın. Örnek çalışmalardan birini ekliyorum. Yapmaya çalışmadan yapılmışlar üzerinde fikirlerin olsun. Ve kesinlikle en ince detaylarına kadar bu tarz poster çalışmalarını incelemeyi unutma.

4529.jpg

OguzOzaslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yorumunuz için teşekkürler..

Poster çalışmalarını incelemelisin. Yazı efektlerini kurcalamalı photoshopta layer, lens, level, hue, brush, shape, styles kısımlarını kurcalamalısın. Örnek çalışmalardan birini ekliyorum. Yapmaya çalışmadan yapılmışlar üzerinde fikirlerin olsun. Ve kesinlikle en ince detaylarına kadar bu tarz poster çalışmalarını incelemeyi unutma.

4529.jpg

Söylediğin hususlara dikkat edicem.Photoshopda daha çok yeniyim artık böyle böyle yorumlarınız ile kendimi geliştiricem.Teşekkürler...

OguzOzaslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hocam bu yazı fontu nedir acaba :)

Kardeşim ne anlamda söylemek istediğini malesef ki tam oalrak anlıyamadım eğer ;

Fontun ne olduğunu soruyorsun , kullandığım font Candara

Fontumun kötü olduğunu söylemek istediysende o zamanda, eyvallah yorumun için teşşekkürler :)