Popular Demand
🌟Usta Tasarımcı🌟
Photoshop veya illustrator'deki ''PEN'' (P) aracılığı ile çok rahat çizebilirsiniz.
Photoshop Tutorial: Pen tool Tips - YouTube
Bu videoyu izlersen çok daha iyi anlayacaksın. ALT tuşunu kullanman lazım iyice oval olması için.
Bir noktaya tıklıyoruz, başka bir noktaya gelip tıkladıktan sonra bırakmadan mouse ile ovalliği veriyoruz sonra 2. tıkladığımız noktaya alta basılı tutarak tıklıyoruz ve devam ediyoruz bu şekilde. 1-2 denemeden sonra pratiğin gelişir. Çok amaçlı bir araçtır pen tool. Sormaktan çekinme lütfen kolay gelsin![]()
Eyvallah üstad.. Denemelere başlıyorum bakalım..![]()
Bir noktaya tıklıyoruz, başka bir noktaya gelip tıkladıktan sonra bırakmadan mouse ile ovalliği veriyoruz sonra 2. tıkladığımız noktaya alta basılı tutarak tıklıyoruz ve devam ediyoruz bu şekilde. 1-2 denemeden sonra pratiğin gelişir. Çok amaçlı bir araçtır pen tool. Sormaktan çekinme lütfen kolay gelsin![]()
Kardeşim bunun bir çok yöntemi olabilir ama ben çok çabuk bir şekilde salladım sanurun bu şekilde yapabilirsin.
![]()
Pen Aracını Kullanmaya Gayret Et Hem Alışırsın Hem İşini Kolaylaştır
Resmi Aİ ye File>Place Yaparak Al Sonra Resmi Kilitle Ctrl+2
Pen Aracı İle Başla Çizmeye Resmin Sadece Üst Açık Renk Olan Kısmını Çiz
Çizim Bitince Efect > 3D > Extrude&Bevel Buradan Sonuca ulaşırsın
Çizimden sonra effects/3d/extrude bevel yapıyorum ama preview tıklı olduğu halde bir değişim olmuyor..
Abi harika olmuş aslında 3D ama, fotoda başka yöntem kullanılmış 3D gölgeli kısımları onda yok farkettiysen. Aslında o önemli değil, ben öğrenmek istediğim şeyi hala öğrenemedim.
O kavisi nasıl yapmışlar. En basit yolu nedir bunun? Onun izini takip etmek değil, onun gibi kavis yapmak istiyorum ben..
Evet Resimdeki Biraz Farklı İA,de Çizilip PS,de FX verilmiş olabilir Veya
Tamamı Aİ,de Yapılmış Olabilir Ki Yapılırda..
Şimdi Sizin öğrenmek istediğinizi Yazıyla Anlatmak Çok zor
Şu Aşagıdaki Videoyu Dikkatlice Ve Sabırla İzlerseniz Kolay olduğunu Göreceksiniz
Bi izleyin Muhakkak İşinize yarayacak
Illustrator Tutorial: Pen tool, #1 - YouTube