Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
E | Sigara tütün kutusu bıcak izi | Forum Kullanımı | 0 | 1K | |
S | Elektronik Sigara | Logo İstek | 0 | 1K | |
W | Kibrit kutusu+Sigara kutusu | Ambalaj Tasarımı | 0 | 2K | |
![]() | Sigara hayatınızı kül eder | Dünyadan Afiş Örnekleri | 1 | 1K | |
S | Sigara Yasağı Çalışmaları(Afiş) | Deneme Çalışmalar | 8 | 3K | |
M | sigara yasağı görsel | Fotoğraf - Resim | 3 | 8K | |
![]() | Sigara yasağı | Graficafe | 21 | 5K | |
M | sigara yasağı | Afiş Tasarımı | 4 | 4K |
Hehe. Ya sorun sigara içmeleri değil. İzinsiz benim fotoğrafımın internette gezmesinden rahatsız olurdum. O açıdan bakmanızı istedim.
hayali bir rakam tabikiöyle bir ceza rakamı yok benim bildiğim o ne ya 290.800,000 tl ooo bu ne be ne satıpta ödeyecen bu parayı :rofl:
ceza 62 milyon değil 62 milyar olsun isterse adım gibibiliyorum yine bu yasağa U-YUL-MA-YA-CAK!adam zaTen sigara içiLmez yazısındaki 290.800.000 TL'yi görünce efkarLanıp içmişTirKeşke o kadar oLsada versek gbiLernden
62 TL yazar insan oraya
![]()
" Ya sorun sigara içmeleri değil"Hehe. Ya sorun sigara içmeleri değil. İzinsiz benim fotoğrafımın internette gezmesinden rahatsız olurdum. O açıdan bakmanızı istedim.
Bence bu fotograflarin burada, o kisilerin izinleri olmadan yayinlanmasi hatali ama onlarin haberleri varsa birsey diyemem. Eger haberleri varsa ben sizin yerinizde olsam gider fotograflari cezayi kesen ilgili kisilere veririm, babam da olsa tanimam.
10 yil sigara icmis ve birakmis biri olarak sigara yasagini detekleyenlerdenim. Ayrica su anda yasadigim ulkede yeni bir kanun haftaya yururluge giriyor, sokaklarda, kapi onlerinde sigara icmek yasak. Sanirim yakinda sadece kendi evlerinde icecekler, bence de en uygunu bu, kendin ic kendini zehirle.
Ama ne büyük keyifle içiyorlarBu resimlerin anlamını sigara kullanan birileri anlamaz bence. Çunku işyerinde bende aynı duruma maruz kalıyorum ve insanı çok rahatsız ediyor özellikle kışın.