Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sigara yasağı Yorum Sizin (:

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Masamdan bir manzara.... Yorum sizin...:surprised::surprised:

snc00319.jpg

snc00320e.jpg

snc00321.jpg

snc00327.jpg

snc00328.jpg

Benzer konular

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Koyduğunuz bu fotoğrafların sahiplerinden izin var mı acaba? :) Bu konuda daha hassas olmalıyız bence. Amacınız onlara ceza vermekse, ilgililere gönderseydiniz daha iyi olabilirdi. Hatta o anda uyardınız mı onları? :/

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Ne gibi ceza verebilirim buraya koymakla ? :)
Sigara kullanmayan birisi olarak "oh ohhhh bu tarafada üfür.. İçime çekeceğim hadi hadi " diyecek halim yok değil mi ? Uyarsanda ne fayda...

Son düzenleme:

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
zaten miadı dolmuş

öyle bir ceza rakamı yok benim bildiğim o ne ya 290.800,000 tl ooo bu ne be ne satıpta ödeyecen bu parayı :rofl:

ReFo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
adam zaTen sigara içiLmez yazısındaki 290.800.000 TL'yi görünce efkarLanıp içmişTir :D:D Keşke o kadar oLsada versek gbiLernden :D:D:D:D 62 TL yazar insan oraya:D

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
:D:D Hehe. Ya sorun sigara içmeleri değil. İzinsiz benim fotoğrafımın internette gezmesinden rahatsız olurdum. O açıdan bakmanızı istedim.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
:D:D Hehe. Ya sorun sigara içmeleri değil. İzinsiz benim fotoğrafımın internette gezmesinden rahatsız olurdum. O açıdan bakmanızı istedim.

Katılıyorum.Bence de izinsiz kullanılmamalıydı.

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
öyle bir ceza rakamı yok benim bildiğim o ne ya 290.800,000 tl ooo bu ne be ne satıpta ödeyecen bu parayı :rofl:
hayali bir rakam tabiki :)

adam zaTen sigara içiLmez yazısındaki 290.800.000 TL'yi görünce efkarLanıp içmişTir :D:D Keşke o kadar oLsada versek gbiLernden :D:D:D:D 62 TL yazar insan oraya:D
ceza 62 milyon değil 62 milyar olsun isterse adım gibibiliyorum yine bu yasağa U-YUL-MA-YA-CAK!
Zaten insanlar birbirlerine saygı duymayı bir bilse böyle yasaklara gerek kalmaycak ama bizim insanımız için sigara içmek değil içmemek ayıp... Ortamda sigara uzatalır mesela kullanmıyorum dersin tepki direk şu "AAA neden başlamadın veya neden içmiyosun, içen ölecekte içmeyen ölmeyecek mi?" bu tepkilerle çok karşılaştım... Sigara yasağına karşı olmayı çok isterdim... Keşke herkez duyarlı olsan içen insanlar içmeyenleri de düşünse biraz hassas davransalar bizlere saygı duysalarda açık havada içseler ve yasak hiç olmasa...
" Ya sorun sigara içmeleri değil" :) yanlış okumuyorum değil mi ?
Sizi rahatsız eden sigara değilde fotoğrafların izinli bir şekilde kullanılmaması ki izin almadım haberleri yok vs. tarzında bir yazı yazdımda ben mi okuyamıyorum aceba ? Neye dayanarak izinsiz kullanıldğını düşündünüz anlamadım açıkcası
İzinli kullanıldığını ifade etmek için poz vermeleri falan mı gerikirdi aceba diye düşünüyorum.... Gizli çekim hissi uyandırdı sanırım.. Gizli ama çekildikten sonra tek tek gösterdim...

Son düzenleme:

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Çok basit. Gizli çekilmiş gibi duruyor. Buna cevap izin aldım olabilirdi. Neden soruma soru sorarak yanıtlıyorsunuz ki. :) Bunu demeniz yeterli. Öyle olsun. Yasaklara uyulmaması bireylerin suçu. Onları da uyarması gereken bizsek bu durumda sizin uyarmanız gerekirdi. Burada bizim tartışmamız gereksiz. Canınızı sıkmak için yazmıyorum bunları. Düşüncelerimi dile getirdim sadece.

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Canımın sıkıldığı falan yok... İşin espirisi orda zaten gizli çektikten sonra aradan biraz zaman geçti ve gösterdim hepsine... haberleri olsa zaten bu şekilde ilginç bişe çıkmazdı bana göre... Bastıra bastıra iki kez izin olayına takıldığnıız için benimde takıldığım yerleri size sorma gibi bir hakkım var sanırım... Bilseydim sizin için profilden çekirdim ;) Son yazdığınız mesajla bir önceki mesajınız çok zıt farkında mısınız :)

"sigara içmeleri sorun değil"

"Yasaklara uyulmaması bireylerin suçu"

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Benim orada demek istediğim o değildi. Yanlış anladınız beni. Gerçek mânada sorun olmadığını dile getirmek istememiştim.

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
sigara içenler için bende dahil olmaz üzere şimdiye kadar hangi yasak yerde sigara içmek istemedik,,, biz tiryakilere hangi çılgın zincir vuracakmış.
Tabiki resmi kurumlarda sigara yasağına herkesten önce uyduk çünkü ora devletin kuruluşu mazallah çıkarırılar makbuzu alnımıza yapıştırırlar ama gel gelelim eş dost işyerlerine oralarda nasıl sigara dumanını karşılıklı tüttürüyoruz ama yine gözümüz kapıda biri girerde basar cezayı diye bu dediklerim sigara kullanmayanlara çok basit gelebilir ama günde 2 paket sigara içen biri için bunlar çok önemli sigara işmeyenlere saygıdan bahsediliyor ne güzel ama bu arada sigara içen ise hep unutuluyor. Bir ara resmi kurumlarda sigara odaları vardı 5 sınıf insan muamelesi görüp 3 metrekare lik bir depo da insanlar sigara içiyorlardı şimdi sorarım size orda sigarayı içemeye giden biri acaba bu zıkkımı bırakabilirmi!!!!! ben cevaplıyım hayır bırakamaz dediğim gibi bunların hepsi bana bir komedi gibi geliyor cevrenize bir bakın ne demek istediği anlarsınız okullardaki öğretmenlerimi desem, kurumlardaki memurlarmı desem, yoksa karakollardaki polislermi herkes dışarda ulvi görevlerini ifa ediyorlar her 25-30 dakikada bir,,,,çek bırak çek bırak :D UMARIM HERKES BU YASAĞA UYAR YADA UYMAYA ÇALIŞIR EN AZINDAN saygılarımla...

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Sigara yasağının ilk çıktığı zamanlar havalar güzeldi dışarda içilip içeri giriliyordu ama kış bastırınca zor gelmeye başladı ki bu konuyu hep konuşmuşumdur kışın ne yapacaksınız diye :) kızılayda geziyorum buz gibi havada insanlarda dışarda oturuyor yazdan kalma hava varmışcasına ve ellerinde gerçek dostları sigara :)
Bırakma durumu da kişinin iradesiyle alakalı bu durum :) Bırakamam gibi bi ihtimalin olmadığını çok iyi biliyorum... etrafınızda aşırı derecede bağımlı olupta bırakan insanları görmek zor değil... Yani dicem o ki vazgeçilmez değil sigara vazgeçmek istememek asıl sorun :)

poseidon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
positivedesign.webs.com
Bence bu fotograflarin burada, o kisilerin izinleri olmadan yayinlanmasi hatali ama onlarin haberleri varsa birsey diyemem. Eger haberleri varsa ben sizin yerinizde olsam gider fotograflari cezayi kesen ilgili kisilere veririm, babam da olsa tanimam.
10 yil sigara icmis ve birakmis biri olarak sigara yasagini detekleyenlerdenim. Ayrica su anda yasadigim ulkede yeni bir kanun haftaya yururluge giriyor, sokaklarda, kapi onlerinde sigara icmek yasak. Sanirim yakinda sadece kendi evlerinde icecekler, bence de en uygunu bu, kendin ic kendini zehirle.

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu resimlerin anlamını sigara kullanan birileri anlamaz bence. Çunku işyerinde bende aynı duruma maruz kalıyorum ve insanı çok rahatsız ediyor özellikle kışın.

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Bence bu fotograflarin burada, o kisilerin izinleri olmadan yayinlanmasi hatali ama onlarin haberleri varsa birsey diyemem. Eger haberleri varsa ben sizin yerinizde olsam gider fotograflari cezayi kesen ilgili kisilere veririm, babam da olsa tanimam.
10 yil sigara icmis ve birakmis biri olarak sigara yasagini detekleyenlerdenim. Ayrica su anda yasadigim ulkede yeni bir kanun haftaya yururluge giriyor, sokaklarda, kapi onlerinde sigara icmek yasak. Sanirim yakinda sadece kendi evlerinde icecekler, bence de en uygunu bu, kendin ic kendini zehirle.

İlgili yerlere vermeyi düşünmüyor değilim aslında ne yalan söyleyeyim :))
Evet SADECE kendilerini zehirledikleri müddetçe sorun yok ama pasif içiciliğe devam ediyoruz malesef :(

Bu resimlerin anlamını sigara kullanan birileri anlamaz bence. Çunku işyerinde bende aynı duruma maruz kalıyorum ve insanı çok rahatsız ediyor özellikle kışın.
Ama ne büyük keyifle içiyorlar :) Onlar içerken dikkatle izliyorum müthiş keyif veriyor :D

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
izin istemiyorlar mı, sigara içecekleri zaman ? yok istemiyorlarsa, resimlerini kullanmakta da sakınca yok bence :D

wildturk1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
4 ve 5 şimci resimdeki dayıma bayildim o ne sigara içiş o ne biçim üfleyiş öyle içtiği markada sağlam uufff imrendim valla şimdi du bir tanede ben yakayım :)

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
1.. o nasıl bir ceza fiyatıdır? Adam öldürene o cezayı vermiyorlar!!
2.. İçen beylerin okuma yazması yok mudur? Öyle ki görünmeyecek gibi değil..
3.. Okuma yazmaları varsa cezayı göze alarak içiyorlarsa bu cezayı ödeyecek güçtedirler demektir.. O beylere ne kadarlık reklam kampanyası yapıyorsunuz? eksik kaldıgınız yerde yardım edebilirim :D
4.. Eğer 3. madde geçerliyse bu fotograflar ile bu "zengin" beyler cezayı göze almalarının zenginliklerini deşifre ettiğini bilmeden hemde burada kimliklerinin deşifre oldugunu bilmeden sokakta rahat rahat dolaşıyorlarsa can güvenlikleri var mıdır :D
5.. Grafikerler.net sitesi bilgisayarınızda açıkken neden başka şeylerle ilgileniyorsunuz :)
6.. Bu yasağı koyanların amacı nedir? O yazıyı oraya asan kişi nerededir :D
7.. bu böyle gider................... :D