Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
![]() | fotoğrafları siyahın içinde kaybetme | Photoshop Soru ve Sorunlarınız | 2 | 1K | |
![]() | Siyahın Matemi | İllüstrasyon Çalışmaları | 12 | 2K |
Bu her alanda geçerli mi ? Hiç biryerde renk değil midir siyah ?
Bu her alanda geçerli mi ? Hiç biryerde renk değil midir siyah ?
Güzel kareler mevcut paylaşımınız için teşekkürler. Yalnız konuyu açmadan önizleme yaparsanız hatasız ve tekrarı olmayan kareleri yüklersiniz![]()
siyahın asaleti ! Buna gerçekten her zaman inanmışımdır ve kanıtlarını, belgelerini görmek beni çok mutlu etti ...
Paylaşım için teşekkürler...
Siyah ve beyaz renk değildir.
Doğru ama renk değildir dediğinizde birden ilginç geldi
Çünkü kullanıyoruz bunu örneğin; siyah elbise, siyah saçBirisine bunu açıklamak çok zor olurdu sanırım
Arkadaşımızda bu düşünceyle konu başlığının ismini böyle seçmiş olsa gerek fakat derinlemesine düşündüğümüzde haklısınız![]()
tasarım ve sanatla ilgili bölümlerde renk konusu işlenirken söylenilen bir cümle şudur ve kanıtlanmıştır.
beyaz, boşluktur. hiçbir rengin olmamasıdır.
siyah, tüm renklerin bileşkesidir.
bu yüzden 3 ana renk (mavi, kırmızı, sarı) ve 3 ara renk (yeşil, mor, turuncu) vardır.
Koyu renkler hataları daha az gösterir (kirlilik, çirkinlik, kırışıklık, yaşlılık...) belki de bu yüzden güzel gelir insana. Kötü şeyleri görmeyi sevmediği için?
Doğru ama renk değildir dediğinizde birden ilginç geldi
Çünkü kullanıyoruz bunu örneğin; siyah elbise, siyah saçBirisine bunu açıklamak çok zor olurdu sanırım
Arkadaşımızda bu düşünceyle konu başlığının ismini böyle seçmiş olsa gerek fakat derinlemesine düşündüğümüzde haklısınız![]()
renkler beyaz ışığın prizmadan ayrıştırılmasıyla oluşur.her renk beyazdan oluştuğundan, "beyaz" renkten sayılmaz.
"siyah" ise tüm renkleri soğurur. yani renksizlik durumudur.
ikisi de renk değildir.
bir de siyah beyaz nötr renk die biliyorumarty:
bu arada tşk ler paylaşım için güzeldi![]()
Tekrar tşk ediyorum fakat anlatamadım sanırımbunları zaten biliyorum, öğrendik fazlasıyla... Benim bahsettiğim şey ayrı bir konu...
Teşekkürler ...
Siyah ve beyaz renk değildir.
olayın birde bu yönümü var diyorsun yani....
Ben mi? Beni kast ediyorsan evet ben öyle diyorum![]()